• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відкритий діалог: Сергій Добряк зустрівся з трудовими колективами Покровської МВА та міської ради 

eye

493

04.08.2023 14:28

Новини громад

img

До інформування населення щодо поточної ситуації в Покровській громаді особисто долучається начальник Покровської МВА Сергій Добряк. Так, завдяки зустрічам з трудовими колективами забезпечується постійний зв'язок, який сприяє злагодженій та продуктивній сумісній роботі на благо громади.

Під час чергового діалогу, окрім керівників, на зустрічі були присутні працівники двох апаратів - Покровської МВА та міської ради, яких як городян цікавлять питання щодо: обслуговування та надання якісних послуг населенню, роботи закладів освіти та комунальних підприємств, благоустрою, тепло- і водопостачання, безпекової ситуації тощо. Під час зустрічі акцентували на питаннях щодо підготовки до осінньо-зимового періоду.

«Врахували ті недоліки, що були виявлені в минулому опалювальному сезоні, ще у квітні розробили заходи та зараз виконуємо їх. Зараз інспекції з енергетичного нагляду проводять обстеження стану готовності до наступного опалювального сезону котелень громади. Наразі здано в експлуатацію 15 котелень із 21. Роботи по заміні теплових мереж тривають. Крім того, КП “Покровськтепломережі” було поставлене завдання щодо обладнання котелень генераторами", - розповів Сергій Добряк.

Присутні також порушували питання стосовно соціального захисту населення, на що начальник Покровської МВА також дав відповідь: «У порівнянні з минулим роком у нас зменшився бюджет, але попри це, у першому півріччі поточного року ми маємо гарний результат праці. Бюджет Покровської громади продовжує бути людино орієнтованим. У соціальний захист спрямовано достатню кількість грошей. У 2022 році тисячі господарствам було надано матеріальну допомогу - по 15 тис. грн задля полегшення проходження зимового періоду. Цього року, з урахуванням скорочення бюджету, плануємо продовжувати надавати грошову допомогу найбільш незахищеним верствам населення, щоб кожна домівка громади була обігріта".

Також будо окреслено питання щодо соціальних маршрутів, які функціонують задля мобільності та зручності мешканців навіть з найвіддаленіших від Покровська населених пунктів. 

"Відомо, що у Покровську перевезеннями займається приватний бізнес, який не обслуговує, вважаючи це економічно недоцільним, маршрути віддалені від міста. До кінця року здійснювати перевезення пасажирів у старостинських округах нам допомагає ГО «Проліска». Втім, компанія "Метінвест" допомагає нам у забезпеченні транспортом. Так, вже маємо один автобус з Угорщини, очікуємо надходження ще трьох. Через КП "ПокровськАвто" будемо планувати підвезення місцевих жителів пільгової категорії", - поділився Сергій Добряк.

Такі зустрічі особливо важливі у складні часи для мешканців, які сьогодні працюють на благо Покровської громади. Коли у покровчан є можливість з перших вуст дізнатись про зміни, що відбуваються в ТГ, особисто поспілкуватись та почути відповіді на нагальні питання, у громаді формується культура підтримки та взаємодопомоги. Зустрічі з трудовими колективами планується проводити й надалі, адже, як зазначив начальник Покровської МВА: "Це є доброю традицією, результати якої наближають нашу країну до перемоги!".

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію