• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровській громаді створюють реєстр даних дітей дошкільного, шкільного віку та учнів

eye

404

03.08.2023 19:30

Новини громад

img

Через безпосередню близькість нашої громади до зони активних бойових дій та постійну загрозу ворожих обстрілів, розпорядженням начальника Покровської міської ВА Сергія Добряка було затверджено Порядок ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів на території Покровської громади. Аби бути готовими надати своєчасну допомогу,  відповідні служби повинні достеменно знати, кількість мешканців за кожною адресою. Особливо це стосується дітей.

Відділ освіти визначено відповідальним органом за створення та підтримання цього реєстру даних. Але у цей процес залучені фахівці різних структур: медики, працівники соцслужб, комунальники, члени ККСН правоохоронці, фахівці ЦНАП та інші.

Для детального ознайомлення з документом та з метою подальшого якісного ведення обліку дітей, головний спеціаліст відділу освіти Катерина Царко вже провела 2 інструктивні наради для відповідальних осіб. З педпрацівниками, враховуючи період літніх відпусток, все обговорили онлайн. З представниками інших підрозділів питання щодо ведення обліку дітей від народження й до 18 років обговорили на зустрічі. 

Усі розуміють важливість та необхідність дорученої справи. Тож старт наданий, завдання визначені. Робота розпочалась.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Офіційно. В Покровську сталась надзвичайна ситуація

Вчора, 1 травня, близько о 17.00 у місті сталась надзвичайна подія, внаслідок чого зазнали руйнувань та пошкоджень приватні будинки та особисте майно покровчан. На щастя, обійшлося без жертв.

eye

47

Громада 1

02 травня 2024 10:10

Підготовка кладовищ до поминальних днів: роботи з благоустрою територій тривають

Згідно із затвердженим графіком на всій території громади працівники КП «Покровська ритуальна служба» разом із фахівцями багатогалузевого комунального підприємства наводять лад на місцевих цвинтарях: завозять пісок, косять траву та вивозять сміття.

eye

16

Новини громад

02 травня 2024 09:30

«Ми стурбовані ситуацією на Донеччині та завжди готові підтримати цивільне населення», – Деніз Браун під час візиту до Покровська

Загострення військової ситуації на Донеччині та допомогу прифронтовим громадам регіону керівники Покровської МВА обговорили під час зустрічі з координаторкою ООН в Україні Деніз Браун, яка завітала до міста разом зі своїми колегами.

eye

92

Новини громад

01 травня 2024 14:56

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію