• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровська громада сприяє розвитку цифрової грамотності своїх мешканців

eye

502

03.08.2023 16:10

Новини громад

img

За участі керівниці Покровського ЦНАП Алевтини Жук відбулась робоча інформативна зустріч з керівниками та діловодами старостинських округів Покровської громади щодо цифрової грамотності населення. 

Фахівці центру надання адміністративних послуг розповіли про порядок отримання послуг на Єдиному порталі державних послуг Дія. Зокрема було обговорено: як авторизуватися у «Дії», як зайти до свого особистого кабінету  та отримати потрібні документи. 

"Найчастіше користувачі звертаються до Центру задля отримання витягів: з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань про місце проживання, несудимість. Також актуальним є подання повідомлення про пошкоджене майно, довідки про доходи від Пенсійного фонду чи від податкової тощо", - зазначила Алевтина Жук.

"Надання соціальних послуг онлайн дуже зручне, особливо для тих, хто проживає у найвіддаленіших від Покровська населених пунктах. Інформація, яку керівникам старостатів надали співробітники ЦНАПу дуже актуальна та буде донесена до мешканців всіх населених пунктів Покровської громади", - підкреслила начальниця Управління по роботі з територіями Олена Носач.

Додаткову консультацію можна отримати за телефонними номерами: 066-469-16-27, 099-415-46-92. 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

10

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

23

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

15

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію