• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Олексій Стебель: "Ми маємо великі плани щодо паркових зон Покровської громади"

eye

411

02.08.2023 12:54

Новини громад

img

Реконструкція парку “Ювілейний” завершилась у 2020 році, і до сьогодні у Покровську продовжують розвивати цю територію, висаджувати зелені насадження та доглядати за деревами. 

“Територія парку надзвичайно велика. Над благоустроєм парку працює невелика команда з 6 людей, яка доглядає за насадженнями та висаджує нові, формує газони - це наша незмінна робота”, - зазначив керівник парку «Ювілейний» Костянтин Деревинський. 

Перша частина парку, яка була реконструйована, за планами керівництва залишиться у такому ж стані, а другу половину буде перетворено у місце для родинного відпочинку. 

“Зараз у парку живуть різні тварини: фазани, білки, зайці. Також є один будиночок, де живуть качки, а до осені ми обов'язково зробимо ще будиночки й пліт для наших качок. Всього висаджено 4,5 тисячі кущів різних видів та 726 дерев. Плануємо встановити навіси для відпочинку, мангальні майданчики, щоб люди приїжджали сюди з сім'ями”, - розповів Костянтин Деревинський. 

Керівництво Покровської МВА приділяє велику увагу не тільки парку "Ювілейний", а й усім парковим зонам у Покровській громаді. 

“Ви можете бачити, що  у місті Родинське також виконуються роботи з покосу та благоустрою парків і скверів. Усі наші парки доглянуті та охайні. Протягом усього дня багато діточок, матусь і гостей нашого міста відпочивають у парках. Ми приділяємо цьому велику увагу. Що стосується парку "Ювілейний", сьогодні він має дуже гарний вигляд, за що ми дуже вдячні керівнику парку Костянтину Деревинському та його команді. Але в нас є плани з розширення "Ювілейного". Вже сьогодні ми маємо бачення, що ми хочемо втілити наприкінці облаштування парку. На тому березі нашого водоймища є туристичні тропи, і ми маємо плани з їхнього облаштування, але вже після закінчення війни. На відміну від інших громад Донецької області, сьогодні наша громада єдина закінчує роботу з оформлення документів на реєстрацію ще одного замовника. Ми виходимо на фінальні переговори з департаментом екології та сподіваємося, що в наступному місяці ми матимемо ще одну охороняєму територію біля смт Шевченко. Це важлива робота,  адже це свіже повітря, це здоров'я наших мешканців.  Ми дуже дбайливо ставимося до бюджетних коштів громади й усі ці роботи, починаючи з прибирання - робота нашого Багатогалузеве комунального підприємства. Все робимо самостійно, не витрачаючи зайвих грошей”, - розповів заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Із роботою соціальних установ Покровської громади ознайомився перший заступник Міністра соцполітики України Назар Танасишин 

Сьогодні, 3 липня, серед поважних гостей, які завітали на Донеччину – перший заступник Міністра соціальної політики Назар Танасишин. Під час перебування в Покровську пан Назар відвідав УСЗН та ознайомився з роботою інших соціальних установ громади.

eye

84

Новини громад

03 липня 2024 17:18

Розвиток медичної сфери Покровської громади під контролем Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка

Аби обговорити проблемні питання, пов’язані із функціонуванням медичних закладів та якісної допомоги населенню Донеччини, до Покровської громади завітав Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. 

eye

62

Новини громад

03 липня 2024 16:47

Людина починається з добра: історія волонтерства Марини Хруцької

Волонтерство – важлива та шляхетна місія, яка з початку повномасштабного вторгнення набула нового та ще більш змістовного значення для багатьох українців. Чимало волонтерів серед мешканців Покровської громади, які докладають зусиль, щоб підтримати інших.

eye

73

Громада 1

03 липня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію