• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Надання допомоги особам з інвалідністю: гігієнічні набори для дорослих від UNICEF

eye

405

02.08.2023 12:34

Новини громад

img

У відділенні адресної натуральної та грошової допомоги терцентру, у кабінеті №15, особи з інвалідністю І групи мають можливість забезпечити себе гігієнічними наборами, зокрема, підгузками для дорослих, що надаються за підтримки міжнародного фонду UNICEF.

Цей набір, доступний один раз на чотири місяці особам, що мають медичні потреби, та є важливою допомогою для тих, хто має необхідність у таких предметах у щоденному догляді.

“Завдяки міжнародним донорам та партнерству з UNICEF, ми можемо надавати цілеспрямовану підтримку мешканцям громади, щоб допомогти кожному забезпечити для себе та своїх рідних комфортний спосіб життя”, - зазначила начальниця Управління соціального захисту населення Ірина Бонзюх.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Великоднем

Христове Воскресіння дає нам сили боротися і перемагати навіть у надзвичайно складних умовах, вчить, що життя вічне все одно переможе темряву та те зло, яке на нашу землю принесли окупанти

eye

26

Новини громад

05 травня 2024 08:00

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

47

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

50

Громада 1

03 травня 2024 14:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію