• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Піклування про добробут наших дітей: Олена Харчевна відвідала реабілітаційний центр "Милосердя"

eye

571

02.08.2023 09:38

Новини громад

img

До реабілітаційного центру “Милосердя” знову завітала заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна. Для дітей, які зараз перебувають у центрі, вона привезла солодкі подарунки.

“Олена Володимирівна як завжди приходить неочікувано та з подарунками для наших діточок. Ми щиро вдячні за допомогу та за увагу до наших дітей, завжди раді її бачити. Керівництво військової адміністрації дуже піклується про наш Центр та активно допомагає і ніколи не залишається осторонь наших проблемних питань”, - розповіла мама вихованця Центру Людмила Фоменко.

Як зазначила Олена Харчевна, для Покровської МВА дуже важливий добробут всіх дітей Покровської громади. Керівництво робить все можливе задля здоров’я та безпеки маленьких покровчан.

«Я рада бувати у реабілітаційному центрі “Милосердя”, де навчаються та спілкуються наші дітки. Вони дуже щирі та завжди усміхнені, з ними приємно проводити час та бачити їх посмішки. Військова адміністрація спілкується з батьками вихованців, вони завжди на зв'язку з нами, ми тримаємо руку на пульсі та знаємо, що потрібно дітям, які відвідують центр “Милосердя”.  Наша готовність вирішувати проблемні питання стосується всіх мешканців громади, які потребують підтримки”, - підкреслила Олена Харчевна.

Зараз реабілітаційний центр “Милосердя” відвідує 28 дітей і осіб з інвалідністю, та ще 11 вихованців займаються онлайн.

"Вихованці центру - це велика родина. Тут діти нашої громади відволікаються від війни, і це покращує їхній психічний стан, якість життя і здоров'я. Ми працюємо, щоб всі діти, які потребують додаткової підтримки та реабілітації могли її отримати. І тому ми дуже раді, що до нас відтепер буде їздити ще одна дитина з селища Лисівки, Лисівського старостинського округу. Відсьогодні у нас буде 40 вихованців", – розповіла керівниця ЦКРОІ "Милосердя" Марина Алексєнко.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

55

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

99

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію