• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Піклування про добробут наших дітей: Олена Харчевна відвідала реабілітаційний центр "Милосердя"

eye

528

02.08.2023 09:38

Новини громад

img

До реабілітаційного центру “Милосердя” знову завітала заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна. Для дітей, які зараз перебувають у центрі, вона привезла солодкі подарунки.

“Олена Володимирівна як завжди приходить неочікувано та з подарунками для наших діточок. Ми щиро вдячні за допомогу та за увагу до наших дітей, завжди раді її бачити. Керівництво військової адміністрації дуже піклується про наш Центр та активно допомагає і ніколи не залишається осторонь наших проблемних питань”, - розповіла мама вихованця Центру Людмила Фоменко.

Як зазначила Олена Харчевна, для Покровської МВА дуже важливий добробут всіх дітей Покровської громади. Керівництво робить все можливе задля здоров’я та безпеки маленьких покровчан.

«Я рада бувати у реабілітаційному центрі “Милосердя”, де навчаються та спілкуються наші дітки. Вони дуже щирі та завжди усміхнені, з ними приємно проводити час та бачити їх посмішки. Військова адміністрація спілкується з батьками вихованців, вони завжди на зв'язку з нами, ми тримаємо руку на пульсі та знаємо, що потрібно дітям, які відвідують центр “Милосердя”.  Наша готовність вирішувати проблемні питання стосується всіх мешканців громади, які потребують підтримки”, - підкреслила Олена Харчевна.

Зараз реабілітаційний центр “Милосердя” відвідує 28 дітей і осіб з інвалідністю, та ще 11 вихованців займаються онлайн.

"Вихованці центру - це велика родина. Тут діти нашої громади відволікаються від війни, і це покращує їхній психічний стан, якість життя і здоров'я. Ми працюємо, щоб всі діти, які потребують додаткової підтримки та реабілітації могли її отримати. І тому ми дуже раді, що до нас відтепер буде їздити ще одна дитина з селища Лисівки, Лисівського старостинського округу. Відсьогодні у нас буде 40 вихованців", – розповіла керівниця ЦКРОІ "Милосердя" Марина Алексєнко.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Великоднем

Христове Воскресіння дає нам сили боротися і перемагати навіть у надзвичайно складних умовах, вчить, що життя вічне все одно переможе темряву та те зло, яке на нашу землю принесли окупанти

eye

27

Новини громад

05 травня 2024 08:00

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

49

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

50

Громада 1

03 травня 2024 14:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію