• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відкритий діалог: Сергій Добряк зустрівся з трудовими колективами громади

eye

324

01.08.2023 19:17

Новини громад

img

Задля інформування щодо поточної ситуації в різних сферах життєдіяльності громади начальник Покровської МВА Сергій Добряк проводить зустрічі з трудовими колективами Покровської МТГ. Цього разу Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо спілкувався з представниками старостинських округів Покровської громади та колективами Покровської МВА.

Під час зустрічі обговорили питання облаштування свердловин, підвезення мешканців  до міста, забезпечення дровами, надання адміністративних та соціальних послуг,  безпекові умови освітнього процесу в громаді в новому освітньому році, забезпечення мешканців гуманітарною допомогою.

“Сьогодні відбувся плідний діалог з нашими керівниками старостатів. Також до спілкування долучились працівники контактного центру, відділу роботи зі зверненнями громадян та інші колективи. Питання звучали різні. Найбільш актуальне – ремонту доріг у старостатах, в який ми вже заходимо. В Лисівському СО частково проведені ремонтні роботи. Будемо планово переходити до ремонту доріг в інших старостатах. Також були питання про буріння свердловин, про водопостачання як окремих вулиць, так і в цілому старостатів. Ми ведемо підготовку до сталого водопостачання. Води поки що немає, але ми впевнені, що до зими цю проблему розв'яжемо. Є болючі питання щодо транспортного сполучення. Частково його нам закриває ГО "Проліска" соціальними маршрутами, але ми теж займаємося організацією перевезень жителів із залученням наших комунальних підприємств автотранспорту. Маємо надію, що після того, як громада отримає від компанії "Метінвест" автобуси, ми зайдемо в соціальні маршрути”, - розповів під час зустрічі Сергій Добряк.

Також присутні ставили питання і щодо підготовки до опалювального сезону, а саме про надання соціально незахищеним верствам населення вугілля та дров. Сергій Добряк зазначив, що керівництво громади буде продовжувати цю соціальну роботу, але можливо трохи в меншому обсязі, адже в тому році  майже 1000 домоволодінь отримали від Покровської МВА по 15000 гривень.

"Можливо сьогодні це буде 5-6 мільйонів, й ми забезпечимо матеріальну підтримку найбільш незахищеним верствам населення для закупівлі вугілля. А так ми надамо самі дрова, як і в тому році по 2 кубометри. В тому році нам допомогла держава - діяла державна програма. за якою громада отримала майже 4000 кубів дров, які було розподілено на 2000 домоволодінь. На сьогодні в нас є наші дрова, які ми закумулювали. Це десь 700 кубічних метрів поки що. Вони будуть надані самим нужденним родинам", – розповів Сергій Добряк.

Були поставлені питання щодо безпекової та військової ситуації в регіоні, щодо робіт, які зараз відбуваються в громаді, а саме щодо тих, що стосуються  роботи житлово-комунального відділу.

Такі зустрічі - це можливість задати нагальні питання керівнику громади та отримати на них відповіді. Всі, хто сьогодні був присутній на зустрічі, спілкуються з мешканцями нашої громади. Дуже важливо розуміти, який настрій у людей, що їх турбує, допомогти їм подолати психологічні проблеми, відповісти на питання, надати допомогу у вирішенні різноманітних проблем.

“Одна із форм формування команди – це спілкування першого керівника зі своїми відділами, службами та комунальними підприємствами. Тому такі зустрічі дуже важливі, і ми бачимо, що після таких діалогів виникають нові площини, які треба розглядати для покращення життя та підвищення безпеки наших громадян, щоб мешканці отримували ті послуги, які вимагають умови: довідки, оформлення спадщини, подання документів на "єВідновлення" за зруйноване житло. Сьогодні ми знайомимо колективи з тими програмами, які працюють через наш гуманітарний штаб. Наприклад, у цьому місяці вже розпочнеться робота з Міжнародною організацією міграції, щодо встановлення пластикових вікон в багатоповерхівках, які були пошкоджені внаслідок обстрілів, і щодо надання гуманітарної допомоги харчовими продуктами та гігієнічними наборами. Триває підготовка до зими. Перед громадою постають дуже важливі питання щодо отримання палива, дров. Тому такі зустрічі дають змогу першому керівнику почути, які питання є у мешканців нашої громади. Особливо це стосується сіл, тому що не завжди людина має можливість приїхати на прийом, або направити письмову заяву щодо якогось питання. Тому така комунікація допомагає нам вибудовувати найближчу стратегію роботи, а також будувати плани на наступний рік”, – зазначила заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

“Сьогодні була зустріч з керівництвом міста, ми почули відповіді на свої запитання, розробили плани щодо подальшої роботи. Дуже приємно, що нас чують. У старостатах облаштовуються свердловини, вирішуються проблеми з водою, транспортом, дорогами. Відчувається щира підтримка. Дякуємо керівництву Покровської МВА за таку зустріч”, – додав начальник відділу Першотравневого СО Олександр Ухов.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Великоднем

Христове Воскресіння дає нам сили боротися і перемагати навіть у надзвичайно складних умовах, вчить, що життя вічне все одно переможе темряву та те зло, яке на нашу землю принесли окупанти

eye

27

Новини громад

05 травня 2024 08:00

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

49

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

50

Громада 1

03 травня 2024 14:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію