• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ГО "Проліска" продовжує допомагати постраждалим від обстрілів покровчанам

eye

277

01.08.2023 16:15

Новини громад

img

Черговий гуманітарний вантаж  від гуманітарної місії "Проліска"  прибув до Покровська. Цього разу благодійники доставили 100 будівельних наборів для екстреного ремонту житла від УВКБ ООН.

До одного набору входять такі матеріали: листи ОСБ, дошки, рейки, листи тарпауліну, прозора плівка, монтажна піна, скотч, цвяхи та саморізи. Такі набори мають змогу отримати мешканці тих домоволодінь, які постраждали внаслідок обстрілів. Про це розповів консультант у сфері захисту соціальних питань ГО «Проліска» Олексій Пріма.

"Бачимо позитивний результат співпраці з Покровською МВА. Продовжуємо робити життя нужденних людей комфортніше", - підкреслив Олексій Пріма.

Своєю чергою, місцеві жителі висловлюють слова вдячності за проявлену допомогу.

"Будівельні матеріали зараз коштують немало, тому не у всіх є можливість придбати їх. Особливо, коли, як і моя родина, опинилась у такій ситуації, така допомога дуже своєчасна та важлива. Дякую Покровській МВА та представникам ГО "Проліска", - поділилась покровчанка Юлія.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Гуманітарний штаб Покровської МВА отримав допомогу від шведської організації OperationChange

Покровська громада продовжує тісну співпрацю з представниками міжнародних місій, які допомагають забезпечувати гуманітарні потреби місцевих мешканців.

eye

9

Новини громад

06 травня 2024 11:47

Програма оздоровлення дітей 2024: УСЗН розпочинає приймати заяви від батьків

У 2024 році розпочалася ініціатива з оздоровлення дітей, які належать до пільгових категорій та тих, що проживають у сім'ях та не отримують пільг.

eye

36

Громада 1

06 травня 2024 11:10

У Покровську Великдень пройшов спокійно та без надзвичайних подій

Завдяки спільним зусиллям правоохоронців та інспекторів КП «Муніципальна служба правопорядку», а також свідомому ставленню місцевих мешканців до безпекових заходів, Великодні богослужіння пройшли без жодних порушень та інцидентів.

eye

24

Громада 1

06 травня 2024 10:01

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію