• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Благодійники Данської ради у справах біженців вперше відвідали Покровську громаду

eye

250

01.08.2023 15:00

Новини громад

img

Покровську громаду відвідали представники Данської ради у справах біженців (DRC), діяльність якої спрямована на підтримку внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та осіб, які постраждали від війни, у стабілізації їхнього життя.

З благодійниками зустрілась заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна та розповіла про стан і шляхи інтеграції громадян, які евакуювались із гарячих точок та знайшли прихисток у Покровській громаді. Також під час першої ознайомчої зустрічі були окреслені нагальні питання щодо потреб внутрішньо переміщених осіб.

"Відвідали прихистки для ВПО у Покровську, з'ясували потреби стосовно надання  цим громадянам допомоги у вигляді, ковдр, рушників, гігієнічних товарів тощо. Крім того, окреслили питання щодо можливості надання допомоги, в рамках однієї з наших програм, менш захищеним верствам населення, людям з інвалідністю, самотнім пенсіонерам у відновленні документів", - зазначила представниця DRC Світлана Смірнова.

Зокрема, представники Данської ради у справах біженців відзначають успішні приклади спільної роботи місцевого самоврядування, громадських організацій та бізнесу в наданні прихистку, забезпеченні виплат, базових потреб ВПО у Покровській громаді.

"Питання інтеграції важливе. Покровська МВА докладає чималих зусиль для того, щоб люди, які вимушені були покинути свої домівки, жили комфортним життям. Дякуємо всім партнерам та благодійним організаціям за допомогу у цьому", - підкреслила Олена Харчевна.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Великоднем

Христове Воскресіння дає нам сили боротися і перемагати навіть у надзвичайно складних умовах, вчить, що життя вічне все одно переможе темряву та те зло, яке на нашу землю принесли окупанти

eye

26

Новини громад

05 травня 2024 08:00

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

49

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

50

Громада 1

03 травня 2024 14:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію