• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську засідала комісія з розподілу гуманітарної допомоги

eye

239

28.07.2023 17:40

Новини громад

img

Під головуванням начальника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, що надійшла до громади.

Основним питанням порядку денного була інформація про отримання благодійної допомоги від БО «Фонд оборони і розвитку України» (м.Київ) та БО  «Благодійний фонд Возз’єднання» (м.Київ).

З метою забезпечення безперебійної роботи підприємств критичної інфраструктури, безпечних умов проживання на території Покровської громади, підтримки соціально незахищених верств населення членами комісії було вирішено розподілити отриману гуманітарну допомогу згідно з отриманих листів – заявок. 

Так, електрогенератори, які були надані громаді від  БО «Фонд оборони і розвитку України» будуть передані КП «Покровськтепломережа».

З отриманих продуктів працівниками комітету самоорганізації населення будуть сформовані продуктові та гігієнічні набори, які надалі видаватимуть мешканцям громади, які опинитись в складних життєвих обставинах.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

«Ми стурбовані ситуацією на Донеччині та завжди готові підтримати цивільне населення», – Деніз Браун під час візиту до Покровська

Загострення військової ситуації на Донеччині та допомогу прифронтовим громадам регіону керівники Покровської МВА обговорили під час зустрічі з координаторкою ООН в Україні Деніз Браун, яка завітала до міста разом зі своїми колегами.

eye

77

Новини громад

01 травня 2024 14:56

Профілактика – запорука безпечних умов праці

Кожен з нас знає, що здоров'я – це наш найцінніший ресурс. Так само, як ми піклуємося про своє здоров'я, необхідно піклуватися і про "здоров'я" нашого обладнання.

eye

18

Новини громад

01 травня 2024 14:00

Підтримка цивільного населення: під час засідання обговорили питання інтеграції ВПО-мешканців громади та залучення переселенців до роботи

30 квітня під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення Покровської громади

eye

63

Громада 1

01 травня 2024 13:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію