• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську відбувся міський захід до Дня Державності України

eye

347

28.07.2023 13:28

Новини громад

img

Сьогодні вся Україна відзначає молоде державне свято – День Державності. 

Ознаками успішної державності є втілене право нації на незалежність, ефективний державний апарат і дієздатне військо, система юридичних норм, міжнародне визнання держави та її правова ідентифікація у світі.

“Ми, українці, є спадкоємцями Володимирового тризуба. 28 липня 988 році князь Володимир Великий охрестив Київську Русь до Європейської спільноти. Так, дійсно, днем державності вважається день створення міста Києва. Київ - це початок України. За всю історію існування України ми постійно виборюємо наше право на наше самостійне життя. 300 років ми з вами боремося з московією. І я впевнений що завдяки всім силам опору, ми з вами поставимо жирну крапку у цій війні. І Україна буде самостійною і рівною серед рівних, як і була. Ми з вами українці. Ми є, були і ми будемо. На цьому ми стоїмо. Слава Україні”, - привітав присутніх начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Під час заходу відбулося урочисте нагородження тих, хто вніс свій вагомий внесок у розвиток громади та забезпечення її життєдіяльності.

Загалом, керівник Покровської МВА  вручив комунальникам, волонтерам, військовим представникам громадських організацій, соцпрацівникам та іншим патріотам та активістам громади наступні відзнаки:

  • 8 медалей «Хрест громадянських заслуг»;
  • 5 медалей «За оборону рідної держави»;
  • 11 почесних грамот Покровської МВА;
  • 8 подяк Покровської МВА.

Доповнили святкову атмосферу творчі номери від місцевих колективи Покровської громади. 

Урочисто відзначаючи День Державності, Покровська громада демонструє єдність та силу, і готовність пройти скрізь будь-які негаразди, зберігаючи свої цінності та боронячи свою незалежність.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Із роботою соціальних установ Покровської громади ознайомився перший заступник Міністра соцполітики України Назар Танасишин 

Сьогодні, 3 липня, серед поважних гостей, які завітали на Донеччину – перший заступник Міністра соціальної політики Назар Танасишин. Під час перебування в Покровську пан Назар відвідав УСЗН та ознайомився з роботою інших соціальних установ громади.

eye

94

Новини громад

03 липня 2024 17:18

Розвиток медичної сфери Покровської громади під контролем Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка

Аби обговорити проблемні питання, пов’язані із функціонуванням медичних закладів та якісної допомоги населенню Донеччини, до Покровської громади завітав Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. 

eye

67

Новини громад

03 липня 2024 16:47

Людина починається з добра: історія волонтерства Марини Хруцької

Волонтерство – важлива та шляхетна місія, яка з початку повномасштабного вторгнення набула нового та ще більш змістовного значення для багатьох українців. Чимало волонтерів серед мешканців Покровської громади, які докладають зусиль, щоб підтримати інших.

eye

77

Громада 1

03 липня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію