• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську відбувся міський захід до Дня Державності України

eye

323

28.07.2023 13:28

Новини громад

img

Сьогодні вся Україна відзначає молоде державне свято – День Державності. 

Ознаками успішної державності є втілене право нації на незалежність, ефективний державний апарат і дієздатне військо, система юридичних норм, міжнародне визнання держави та її правова ідентифікація у світі.

“Ми, українці, є спадкоємцями Володимирового тризуба. 28 липня 988 році князь Володимир Великий охрестив Київську Русь до Європейської спільноти. Так, дійсно, днем державності вважається день створення міста Києва. Київ - це початок України. За всю історію існування України ми постійно виборюємо наше право на наше самостійне життя. 300 років ми з вами боремося з московією. І я впевнений що завдяки всім силам опору, ми з вами поставимо жирну крапку у цій війні. І Україна буде самостійною і рівною серед рівних, як і була. Ми з вами українці. Ми є, були і ми будемо. На цьому ми стоїмо. Слава Україні”, - привітав присутніх начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Під час заходу відбулося урочисте нагородження тих, хто вніс свій вагомий внесок у розвиток громади та забезпечення її життєдіяльності.

Загалом, керівник Покровської МВА  вручив комунальникам, волонтерам, військовим представникам громадських організацій, соцпрацівникам та іншим патріотам та активістам громади наступні відзнаки:

  • 8 медалей «Хрест громадянських заслуг»;
  • 5 медалей «За оборону рідної держави»;
  • 11 почесних грамот Покровської МВА;
  • 8 подяк Покровської МВА.

Доповнили святкову атмосферу творчі номери від місцевих колективи Покровської громади. 

Урочисто відзначаючи День Державності, Покровська громада демонструє єдність та силу, і готовність пройти скрізь будь-які негаразди, зберігаючи свої цінності та боронячи свою незалежність.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію