• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську відбулась робоча нарада з начальниками відділів Управління по роботі з територіями

eye

299

28.07.2023 11:00

Новини громад

img

Під головуванням начальниці управління  Олени Носач було обговорено поточний стан справ на територіях старостинських округів, зокрема, питання стосувались: благоустрою; відзначення державних свят; комунікації з відділами та управліннями міської військової адміністрації; реалізації на території старостинських округів рішення національної комісії зі стандартів державної мови щодо перейменування населених пунктів тощо. 

Крім того, підіймались проблемні питання щодо надання послуг від державних та соціальних установ у населених пунктах громади поза межами Покровська, серед яких й призначення субсидій від пенсійного фонду.

"Під час наради начальники відділів  озвучили питання, які турбують мешканців старостинських округів. Так само, спільно обговорили можливі шляхи їх вирішення. Всі порушені питання взято під контроль та передано на подальше опрацювання", - підкреслила Олена Носач.

Також у серпні, разом з прийомом фахівців Покровського УСЗН буде вестися прийом юриста від БО «БФ «Восток-СОС», який надасть безоплатну кваліфіковану правову допомогу мешканцям старостинських округів Покровської громади.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію