• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Гуманітарна допомога: БО "Всеукраїнський благодійний фонд Георгія Зантарая" допомагає Покровській ТГ

eye

318

28.07.2023 09:27

Новини громад

img

Нещодавно Комітет Самоорганізації населення отримав важливу допомогу від  БО "Всеукраїнський благодійний фонд Георгія Зантарая", який доставив харчові продукти та одяг для ВПО із зони конфлікту.

Начальниця ККСН Марина Ухова, висловила щиру вдячність за цю надзвичайно цінну допомогу.

"Сьогодні, коли в країні йде повномасштабна війна, об'єднання зусиль, здійснення добрих, корисних справ є вкрай важливим та цінним для нашого суспільства. Ми дуже вдячні “Всеукраїнському благодійному фонду Георгія Зантарая” за те, що вони привезли нам харчові продукти та одяг. Це надзвичайно важливо для наших переселенців, які знаходяться у складних умовах. Ми зможемо задовольнити їхні основні потреби та покращить їх життєві умови", - зазначила Марина Ухова.

Вже наступного тижня буде організована видача наданих благодійним фондом продуктів та одягу. 

Керівництво Покровської МВА висловлює щиру подяку за надану благодійну допомогу, яка стала можливою завдяки БО "Всеукраїнський благодійний фонд Георгія Зантарая" та всім небайдужим донорам, які підтримують покровчан у складні часи. Ця ініціатива доводить, що разом ми можемо допомогти тим, хто потребує допомоги та піклування.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

7

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

11

Новини громад

03 травня 2024 14:00

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

19

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію