• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відкритий діалог: Сергій Добряк зустрівся з колективом Родинської міської лікарні

eye

321

27.07.2023 19:30

Новини громад

img

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк активно спілкується з трудовими колективами Покровської громади задля інформування та отримання зворотного зв'язку щодо поточної ситуації в різних сферах життєдіяльності. 

Так, Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Маргаритою Ідрісовою відвідали м. Родинське, аби поспілкуватись з працівниками міської лікарні.

Під час зустрічі було обговорено питання, які стосуються: обороноздатності;  організації трудових відносин в умовах воєнного стану; роботи комунальних підприємств; благоустрою. Говорили не лише про плани розвитку всіх сфер життєдіяльності у ТГ, а й про можливі перепони. Окремо підіймались теми  тепло- і водопостачання, підготовки до зимового періоду, зокрема у Родинському.

"Наразі громада отримує воду з двох джерел, а також працює 251 свердловина. У плані підготовки до осінньо-зимового періоду зробити ще десятки. Крім того, працівники КП "Покровськводоканал" вже замінили понад 12 кілометрів водогону. Сподіваємось, що після "сезону поливу" водою буде забезпечено майже кожну домівку. Своєю чергою, спеціалісти КП "Покровськтепломережа" готуються до нового опалювального сезону, тому холодно також не має бути", - зазначив Сергій Добряк.

Начальник громади також розповів, що у Родинському є будинки, які не утримуються ані ОСББ, ані ФОПами. Згодом вони будуть підпорядковані новоствореному комунальному підприємству, що займатиметься утриманням житлового фонду.

Щодо стану доріг та транспорту загального користування Сергій Добряк доповів: "Станом на сьогодні дорожники працюють на території всієї Покровської громади, завдяки Донецькій ОВА та міжнародним донорам, роблять якомога більше доріг проїзними. У Родинському найближчим часом планується виконати поточний ремонт доріг на трьох вулицях. Крім того, аби місцевим жителям пільгової категорії було зручно пересуватися, здійснюються соціальні маршрути. Нещодавно за підтримки компанії "Метінвест" отримали автобус з Угорщини. КП "ПокровськАвто" готове взяти на себе контроль за виконанням та якістю пасажирських перевезень".

На питання, що виникло у більшості присутніх стосовно майбутнього навчального року відповіла Маргарита Ідрісова: "На територіях навчальних закладах громади, у тому числі й Родинської школи №35, за підтримки Донецької ОВА та міжнародних донорів, облаштовують укриття. Тому є надія на те, що у вересні діти розпочнуть навчання офлайн або за змішаною системою".

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

12

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

12

Новини громад

03 травня 2024 14:00

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

23

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію