• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

До активного дозвілля в покровському центрі соціальних служб долучилася Олена Харчевна

eye

356

27.07.2023 18:00

Новини громад

img

Фахівці Центру звертаються до всіх батьків і дітей громади із запрошенням на різноманітні заходи для дітей. 

«Кожного тижня у вівторок та четвер на м-рн “Сонячний” в Покровському Центрі соціальних служб о 10:00 та об 11:00 відбуваються різноманітні заходи для дітей. В умовах обмежень через військову агресію рф організатори забезпечують безпеку і комфорт усіх присутніх та розподіляють дітей на невеликі групи 10-12 осіб, щоб дбайливо піклуватися про кожного»,- заступник начальника Покровської МВА Олена Харчевна. 

Такі заходи мають на меті забезпечити дітям цікаве та пізнавальне дозвілля. Відвідувачі центру мають можливість грати у настільні ігри, брати участь у розвивальних активностях на свіжому повітрі, а також спілкуватися з  однолітками. Команда професіоналів у сфері соціальної роботи зробить усе можливе, щоб забезпечити дітям веселе та цікаве проведення часу.

Сьогодні  Олена Харчевна відвідала заняття та принесла маленьким покровчанам солодощі. Вона поспілкувалася з дітьми та дізналася, які вони мають потреби. Зокрема, діти попросили заступницю начальника Покровської МВА поповнити колекцію настільних ігор Центру соціальних служб.

Наталія Антонова, фахівець із соціальної роботи Покровського центру соціальних служб, зауважила, що військова адміністрація громади завжди приділяє піклуванню про маленьких мешканців серйозну увагу. 

“Дітям цікаві наші заняття, арттерапія, руханки. Але все ж таки головне, які емоції при цьому ця дитина відчуває, як спілкується з іншими та що винесла до себе. Важлива стабілізація емоційного стану дитини. Дуже тішить те, що Покровська МВА має спільне з нами бачення, як розвинути цю роботу та підтримати дітей нашої громади. Разом ми йдемо до надання якісних соціальних послуг як дітям, так і дорослим мешканцям громади”, - зазначила Наталія Антонова.

Зокрема, у Центрі соціальних служб діти отримують можливість провести час з досвідченими психологами та фахівцями, які забезпечать не лише розважальні заходи, але й підтримку їхнього емоційного стану.

Покровська МВА вважає, що робота з молодшими мешканцями громади має велике значення, тому що діти - це майбутнє нашої країни. Разом із командою соціальних працівників, місцева влада прагне створити якісні та доступні соціальні послуги для дітей та дорослих мешканців громади.

Працівники Покровського Центру соціальних запрошують всіх зацікавлених батьків приходити зі своїми дітьми на ці заходи, де вони матимуть нагоду не лише весело провести час, а й отримати підтримку від фахівців, які мають на меті піклуватися про добробут та щастя молодого покоління.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію