• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Гуманітарна допомога на службі права: юрист БО «БФ «Восток-СОС» відвідала старостинські округи Покровської громади

eye

249

27.07.2023 12:00

Новини громад

img

Покровська МВА продовжує знаходити нові шляхи допомоги та підтримки громадянам у важких ситуаціях. Вчора юристка Євгенія Пенчук з БО «БФ «Восток-СОС»  у супроводі начальниці Управління по роботі з територіями Олени Носач відвідала три старостинські округи громади: Піщанський, Гришинський та Першотравневий.

Головною метою цього візиту стало вивчення потреб у наданні безоплатної кваліфікованої правової допомоги мешканцям на території Покровської громади. Юрист Євгенія Пенчук готова допомогти у різних правових питаннях, зокрема:

  • отримання довідки військово-патріотичного органу (ВПО);
  • призначення соціальних виплат, включаючи пенсії;
  • підготовка необхідних документів для отримання компенсації за зруйноване/пошкоджене житло;
  • отримання/заміна паспорта в разі втрати;
  • розгляд трудових питань, таких як звільнення, затримання заробітної плати, облік в центрі зайнятості та інші;
  • консультування з питань перетину державного кордону, в'їзду та виїзду з тимчасово окупованих територій.

Крім цього, юрист може допомогти у земельних питаннях та щодо спадщини, а також допомагає в оформленні українських документів та субсидій.

Починаючи з серпня, буде розроблений графік прийому юриста, для більшої зручності він буде проходити разом з прийомом фахівців Управління соціального захисту населення міста Покровськ. Наразі планується проведення інформаційних сесій у старостинських округах для забезпечення правової підтримки та допомоги щодо актуалізації наявних майнових документів.

У разі необхідності, до представника фонду "Восток-СОС" приєднається ще один  юрист, який має  з 20-річний стаж роботи з пенсійних питань. 

“Наша місія - надавати належну допомогу та підтримку громадянам у різних життєвих ситуаціях. Співпраця з Благодійним фондом 'Восток-СОС' дозволить нам допомогти мешканцям Покровської ТГ у правових питаннях, зокрема щодо отримання соціальних виплат, розгляду трудових спорів, оформленні документів та багатьох інших. Ми цінуємо цю допомогу та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю з фондом, щоб разом забезпечити кращі умови життя для мешканців нашої громади", - зазначила начальниця Управління по роботі з територіями Покровської МВА Олена Носач.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

25

Громада 1

18 травня 2024 15:30

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

32

Громада 1

18 травня 2024 14:15

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

eye

27

Громада 1

18 травня 2024 13:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію