• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Консолідація зусиль та інтеграція ВПО: Наталія Поспєлова взяла участь у сесії Червоноградської Консультативної Ради 

eye

450

27.07.2023 09:35

Новини громад

img

У березні цього року у Червонограді створено Консультативну Раду з питань захисту прав ВПО, що розміщені на території Червоноградської міської територіальної громади, з метою консолідації зусиль громадськості та місцевої влади для вирішення проблемних питань та інтеграції внутрішньо переміщених осіб.

Аби мати змогу на вищому рівні розв'язувати складні задачі,  що постають перед нашими земляками, керівниця гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА Наталія Поспєлова взяла участь у сесії стратегічного планування для Ради.

Присутні визначили функції Ради ВПО відповідно до її адміністративно-територіального рівня, працювали над розробкою стратегічного плану на 2023-2024 рр. і операційного плану на рік з врахуванням необхідних змін у сфері забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб.

Ця діяльність стала можливою завдяки підтримці Державного департаменту США та IREX. Вміст є “виключною відповідальністю Благодійного Фонду “Стабілізейшен Суппорт Сервісез” і не обов’язково відображає погляди IREX або Державного департаменту США.

Результатом роботи Ради очікується  напрацювання соціально обґрунтованих рішень з питань реалізації внутрішньо переміщеними особами своїх соціальних та правових гарантій.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Увага. Допомога від компанії "Грузар"

У березні 2024 року Українська компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім'ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.

eye

14

Новини громад

28 квітня 2024 17:57

Електронний кабінет нотаріуса: Зручний доступ до послуг

На вебпорталі Пенсійного фонду України у нотаріусів є можливість скористатися електронним кабінетом, який дозволяє зручно керувати документами та здійснювати необхідні операції онлайн.

eye

15

Новини громад

28 квітня 2024 17:50

Презентація платформи "Зроблено в Україні"

Завдяки просуванню українських товарів під брендом "Зроблено в Україні", уряд очікує на зростання споживчого попиту на 0,14% ВВП. На цьому наголосив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на презентації платформи "Зроблено в Україні".

eye

16

Новини громад

28 квітня 2024 17:11

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію