• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Гуманітарна допомога від благодійників дітям Покровської громади

eye

330

26.07.2023 15:25

Новини громад

img

Управління соціального захисту населення Покровської громади отримало цінну гуманітарну допомогу для найменших мешканців нашого міста

Від почесного президента РК "Сокіл" (Львів) та почесного члена Ради Федерації Регбі України Івана Ревко, директора ДЮСШ м. Покровська Ігоря Юркіна та директора СК "Олімпієць", члена громадської ради Віктора Поліщука, УСЗН міста Покровськ отримало дитяче харчування та іграшки для дітей.

“Ми щиро вдячні нашим благодійникам за підтримку нашої громади. Ми сподіваємося на подальшу плідну співпрацю з донорами та іншими благодійними організаціями, щоб разом робити нашу громаду кращим місцем для молодого покоління та всіх його мешканців”, -  зазначила начальниця Управління соціального захисту населення Ірина Бонзюх.

Допомога, отримана від донорів, стане надзвичайно корисною для дітей та  допоможе забезпечити малюків необхідними ресурсами й сприятиме їхньому здоровому розвитку.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Захист прав дітей під час війни: комісія продовжує роботу

Військова агресія росії змушує нас з подвійною силою дбати про захист прав дітей, адже вони є найуразливішою категорією населення в цей складний час. Покровська міська військова адміністрація не полишає зусиль, щоб жодна дитина не залишилася без уваги.

eye

11

Новини громад

04 липня 2024 10:24

Із роботою соціальних установ Покровської громади ознайомився перший заступник Міністра соцполітики України Назар Танасишин 

Сьогодні, 3 липня, серед поважних гостей, які завітали на Донеччину – перший заступник Міністра соціальної політики Назар Танасишин. Під час перебування в Покровську пан Назар відвідав УСЗН та ознайомився з роботою інших соціальних установ громади.

eye

99

Новини громад

03 липня 2024 17:18

Розвиток медичної сфери Покровської громади під контролем Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка

Аби обговорити проблемні питання, пов’язані із функціонуванням медичних закладів та якісної допомоги населенню Донеччини, до Покровської громади завітав Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. 

eye

68

Новини громад

03 липня 2024 16:47

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію