• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Гуманітарний фонд "Nova Ukraine" продовжує підтримувати Покровську ТГ

eye

260

25.07.2023 19:30

Новини громад

img

Гуманітарний фонд "Nova Ukraine" надав перинатальному центру Покровська генератор потужністю 100 кВт для забезпечення безперебійної роботи під час вимкнення електропостачання та інших обставин. 

Ця благодійна організація вже неодноразово підтримувала Покровську громаду. Крім генератора, фонд "Nova Ukraine" раніше надав для лікарні дві карети швидкої допомоги. 

Співпраця Покровської МВА з БО “Nova Ukraine” не обмежується лише медичними потребами - фонд також доставляв харчові продукти для населення та сприяв створенню мобільного пункту незламності в Динасовому селищі, де надається допомога мешканцям у разі потреби.

"Покровська громада висловлює щиру подяку благодійному фонду "Nova Ukraine" за важливу підтримку. Ми дуже цінуємо цю допомогу фонду та сподіваємося на плідну співпрацю у майбутньому", - зазначив начальник гуманітарного штабу Дмитро Єрмолович.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Правовий дайджест реформ про захист внутрішньо-переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії за період квітень-червень 2024 р

Громадська організація «Зелена альтернатива України» пропонує до уваги зміни, які сталися за ІІ квартал у правовому полі щодо захисту ВПО та осіб постраждалих від збройної агресії.

eye

0

Новини громад

04 липня 2024 11:00

Захист прав дітей під час війни: комісія продовжує роботу

Військова агресія росії змушує нас з подвійною силою дбати про захист прав дітей, адже вони є найуразливішою категорією населення в цей складний час. Покровська міська військова адміністрація не полишає зусиль, щоб жодна дитина не залишилася без уваги.

eye

12

Новини громад

04 липня 2024 10:24

Із роботою соціальних установ Покровської громади ознайомився перший заступник Міністра соцполітики України Назар Танасишин 

Сьогодні, 3 липня, серед поважних гостей, які завітали на Донеччину – перший заступник Міністра соціальної політики Назар Танасишин. Під час перебування в Покровську пан Назар відвідав УСЗН та ознайомився з роботою інших соціальних установ громади.

eye

101

Новини громад

03 липня 2024 17:18

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію