• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Олексій Стебель: «Працівники КП «БКП» щодня виконують великий обсяг робіт та активно працюють над благоустроєм Покровської громади»

eye

248

25.07.2023 18:28

Новини громад

img

Не зважаючи на війну, працівникам КП «Багатогалузеве комунальне підприємство» доводиться щодня виконувати свої обов'язки та прибирати місто: займатися чисткою доріг та пішохідних доріжок, косити траву, а також прибирати сміття. Наразі людей для виконання цієї роботи не вистачає - на цей час у штаті підприємства лише 280 працівників.

«Ми зранку прибираємо сміття, чистимо урни, а після обіду обираємо дільницю та займаємося чисткою пішохідних доріжок та покосом трави. Обсяг робіт стає більшим, хоча багато людей з міста виїхало. Влаштовуватися на роботу до нас приходять переселенці. Але все одно людей і техніки не вистачає», - підкреслив начальник дільниці «Чисте місто» Роман Машир.

На сьогодні у місті працює 55 підлеглих дільниці «Чисте місто», ще 15 робітників трудяться у селищі Динасового заводу. Інші – наводять лад на територіях старостинських округів. Робочий день у них триває з 7:00 до 16:00.

«Сьогодні наше завдання - це скосити траву на узбіччях вулиці Захисників України. Це важка робота, тому що їздять машини та ходять люди, треба бути уважним. За день об'єм скошеної трави може бути різним, бо іноді трапляються складні ділянки. Ми стараємося та вчасно виконуємо необхідну роботу. Будемо працювати й далі на благо громади», - розповів тракторист КП «БКП» Олексій Власов.

Заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель зазначив, що неможливо відокремити дільницю міста від дільниці парку, тому що вони взаємопов'язані.

«У нашому КП «БКП» є 7 дільниць, які створені для того, щоб прибирати нашу громаду. Вони мають різне направлення, зокрема приведення до ладу паркових зон, покіс трави вздовж доріг, прибирання площ та районів міста і окремо старостинських округів. І зараз кожна з цих дільниць має велике навантаження, адже людей не вистачає. Але ми працюємо і громада кожного дня змінюється на краще», - наголосив Олексій Стебель.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

39

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

44

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

26

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію