• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відкритий діалог: Сергій Добряк зустрівся з працівниками відділів культури та спорту

eye

458

25.07.2023 16:26

Новини громад

img

Задля інформування щодо поточної ситуації в різних сферах життєдіяльності начальник Покровської МВА Сергій Добряк проводить зустрічі з трудовими колективами Покровської громади.

Цього разу Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Маргаритою Ідрісовою спілкувався з працівниками відділу культури та спорту.

"Вчергове проводимо відкритий діалог, який допомагає зрозуміти потреби мешканців громади. Приємно, що ви не залишаєтесь осторонь та берете активну участь у розвитку та поліпшенні всіх сфер життєдіяльності нашої громади", - звернувся до трудових колективів Сергій Добряк. 

До присутніх було донесено актуальну інформацію стосовно обслуговування та надання якісних послуг населенню, роботи комунальних підприємств, благоустрою, тепло- і водопостачання, безпекової ситуації та підготовки до зимового періоду. Окрім того, підіймалась тема щодо нового навчального року, зокрема, працівників відділу культури цікавить формат проведення уроків.

"Покровська МВА докладає чимало зусиль задля того, аби діти повернулись за парти, втім існує багато безпекових питань, які потребують доопрацювання. Так, на територіях навчальних закладах, за підтримки Донецької ОВА та міжнародних донорів, облаштовують укриття, що дає сподівання на те, що діти навчатимуться за змішаною системою", - пояснив Сергій Добряк.

«Як керівник, я дуже задоволений, що мої підлеглі напряму можуть поспілкуватися з начальником військової адміністрації, поставити свої питання та отримати обґрунтовані відповіді», - зазначив начальник управління сім'ї, молоді та спорту Покровської міської ради Віталій Щербинка.

Наприкінці зустрічі Сергій Добряк відповів на питання присутніх та зазначив, що створення сприятливих умов для проживання мешканців, забезпечення безперебійної роботи комунальних служб, відновлення інфраструктури громади, розвиток дошкільної освіти, культури, спорту, підтримка військових та їхніх сімей, соціальна допомога мешканцям, які опинилися у складних життєвих обставинах, залучення позабюджетних коштів на реалізацію проєктів і надалі залишатимуться пріоритетами діяльності Покровської МВА.

«З перших вуст дізнались, які зміни відбулись в громаді. Особисто я бачу та відчуваю, що ці зміни - позитивні, попри такі важкі часи. Відчуваю вдячність та натхнення працювати на благо нашої громади разом з Покровською МВА», - підкреслила вчителька Родинської музичної школи Ольга Григорович.

Приємно зазначити, що в колективах не виникало нагальних зауважень до керівництва Покровської МВА щодо роботи. Було порушене питання щодо ремонту однієї зі спортивних баз у Покровську, яку було пошкоджено в результаті ворожого обстрілу. Сергій Добряк взяв це питання під свій контроль та пояснив: "У нас спостерігається позитивна динаміка взаємодії з комунальними підприємствами. Один з прикладів - відновлення гуртожитку. Наразі також є матеріальний резерв, тому Покровська МВА допоможе технічно підготуватися до нового навчального року, щоб з вересня мешканці громади могли відвідувати спортивні секції".

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

32

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

39

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію