• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Посилення співпраці з ДСНС під час літньої спеки у Покровській громаді

eye

269

24.07.2023 19:33

Новини громад

img

Під час спекотної погоди зростає кількість пожеж на відкритих територіях, зокрема, через несанкційоване спалювання сміття, сухої трави, пасовищ, стерні, поживних залишків тощо. На території Покровської громади постійно вживають заходів задля недопущення пожеж в природних екосистемах. 

Так, 24 липня під головуванням заступника міського голови Покровської ради Миколи Шабельника та за участі представників міської військової адміністрації та КП "Муніципальна служба правопорядку" відбулась координаційна нарада з керівництвом Покровського районного управління ГУ ДСНС України у Донецькій області.

"Задля упередження та виявлення фактів спалювання стерні та сухостоїв на території Покровської громади працівники ДСНС та муніципальної служби правопорядку проводитимуть рейди у населених пунктах ТГ. З виявленими під час таких рейдів правопорушниками проводитимуть бесіду та притягуватимуть до відповідальності", - зазначив Микола Шабельник.

Примітно, що щорічно пожежі в природних екосистемах завдають значного збитку державі та навколишньому середовищу, можуть спричинити пожежі будівель, знищити лінії електромереж, газо- та нафтопроводів, лісові насадження.

Крім того, випалювання сухої трави та очерету може призвести до масштабних пожеж, завдати непомірних збитків природі. Трагічними наслідки можуть бути й для людей – вогонь з відкритої території перекидається на присадибні ділянки, будинки.

Якщо ви помітили загорання в лісах, на відкритих територіях, негайно телефонуйте за номером «101». Запобігайте виникненню пожеж в екосистемах - бережіть природу, будьте господарями своєї рідної землі!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

24

Громада 1

18 травня 2024 15:30

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

31

Громада 1

18 травня 2024 14:15

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

eye

27

Громада 1

18 травня 2024 13:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію