• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Почесну громадянку Покровська привітали з Днем народження

eye

419

24.07.2023 15:50

Новини громад

img

22 липня свій 68-й день народження відсвяткувала громадська активістка, голова скаутського формування "Скаути Покровська" Наталія Климова. Жінка десятиріччями працює на благо Покровської громади, вміло об'єднуючи навколо себе десятки однодумців.

Висловити слова подяки та вітання від імені начальника Покровської МВА Сергія Добряка до іменинниці завітали працівниці УСЗН. Гості з найщирішими побажаннями вручили пані Наталії подяку та подарунки. 

"Бажаємо міцного здоров?я, сил і спокою, та передати свій багатий життєвий досвід ще не одному поколінню покровчан. Залишайтеся такою ж енергійною, рухайтесь до нових вершин і ведіть за собою. Дякуємо вам, пані Наталіє, за вашу іскру, нехай вона ще довго не згасає!", - йдеться в привітанні.

Варто зазначити, що Наталія Климова має активну громадську позицію та вже десятки років працює з молоддю. Крім того, жінка робить вагомий особистий внесок для пришвидшення нашої перемоги над загарбником, чим і надихає своє оточення на волонтерську та іншу патріотичну діяльність.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

58

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

99

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію