• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Почесну громадянку Покровська привітали з Днем народження

eye

385

24.07.2023 15:50

Новини громад

img

22 липня свій 68-й день народження відсвяткувала громадська активістка, голова скаутського формування "Скаути Покровська" Наталія Климова. Жінка десятиріччями працює на благо Покровської громади, вміло об'єднуючи навколо себе десятки однодумців.

Висловити слова подяки та вітання від імені начальника Покровської МВА Сергія Добряка до іменинниці завітали працівниці УСЗН. Гості з найщирішими побажаннями вручили пані Наталії подяку та подарунки. 

"Бажаємо міцного здоров?я, сил і спокою, та передати свій багатий життєвий досвід ще не одному поколінню покровчан. Залишайтеся такою ж енергійною, рухайтесь до нових вершин і ведіть за собою. Дякуємо вам, пані Наталіє, за вашу іскру, нехай вона ще довго не згасає!", - йдеться в привітанні.

Варто зазначити, що Наталія Климова має активну громадську позицію та вже десятки років працює з молоддю. Крім того, жінка робить вагомий особистий внесок для пришвидшення нашої перемоги над загарбником, чим і надихає своє оточення на волонтерську та іншу патріотичну діяльність.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

40

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

39

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

50

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію