• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відкритий діалог: Сергій Добряк зустрівся з фахівцями Покровського центру соціальних служб та Покровської служби у справах захисту дітей

eye

363

24.07.2023 09:06

Новини громад

img

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк активно спілкується з трудовими колективами Покровської громади. Розповідає про поточну ситуацію в різних сферах життєдіяльності та відповідає на питання, які турбують місцевих мешканців.

Разом зі своєю заступницею Оленою Харчевною Сергій Добряк спілкувався з фахівцями Покровського центру соціальних служб та Покровської служби у справах захисту дітей.

"Активно взаємодіяти з громадою - це ключ до успішного та ефективного вирішення проблем. Я вірю, що живе спілкування та чесний діалог допомагають зрозуміти потреби та бажання мешканців і виявити недоліки в нашій роботі. Такі зустрічі сприяють зміцненню довіри та партнерства між владою і громадою, а також позитивним змінам в нашому місті. Важливо почути голос кожного і враховувати його у процесі прийняття рішень", - підкреслив Сергій Добряк.

Під час зустрічі були висвітлені актуальні питання, які стосувались підготовки до зими, проблеми водопостачання у громаді, можливість підготовки до блекаутів та відновлення роботи шкіл та дитячих садочків. Представники адміністрації також інформували присутніх про політичну ситуацію в державі та внутрішню ситуацію безпосередньо у громаді.

"Ми не приховуємо жодних проблем і готові розповісти про всі наші зусиллях щодо покращення життя нашої громади. Для відновлення навчання офлайн у закладах освіти потрібні укриття, які ми вже розпочали будувати за допомогою Донецької обласної військової адміністрації та міжнародних донорів. Якщо буде така можливість, ми зможемо змішаною системою організувати навчання для всіх дітей", - розповів Сергій Добряк.

Оскільки Державна міграційна служба у Покровську все ще не працює, зусиллями Покровської МВА планується виведення на маршрут соціального транспорту до ДМС у сусідню область для забезпечення допомоги громадянам з отриманням необхідних послуг.

"Такі зустрічі дозволяють відкрито обговорювати всі питання, які нас турбують. Всі учасники висловили вдячність за можливість поспілкуватися з керівництвом у такій невимушеній атмосфері та поставити свої запитання. Діалог будувався навколо питань життєдіяльності громади, а також військової агресії. Людей турбує й питання щодо роботи закладів освіти", - додала Олена Харчевна.

Працівники соціальної сфери щодня бачать багато негативних аспектів життя під час своєї роботи. Важливо, щоб вони мали можливість спілкуватися між собою та з керівництвом, щоб регулярно обговорювати ситуації, що виникають. Такий взаємний обмін досвідом і підтримка від керівництва допомагають їм справлятися з викликами та зберігати позитивний настрій.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Гуманітарний штаб Покровської МВА отримав допомогу від шведської організації OperationChange

Покровська громада продовжує тісну співпрацю з представниками міжнародних місій, які допомагають забезпечувати гуманітарні потреби місцевих мешканців.

eye

16

Новини громад

06 травня 2024 11:47

Програма оздоровлення дітей 2024: УСЗН розпочинає приймати заяви від батьків

У 2024 році розпочалася ініціатива з оздоровлення дітей, які належать до пільгових категорій та тих, що проживають у сім'ях та не отримують пільг.

eye

39

Громада 1

06 травня 2024 11:10

У Покровську Великдень пройшов спокійно та без надзвичайних подій

Завдяки спільним зусиллям правоохоронців та інспекторів КП «Муніципальна служба правопорядку», а також свідомому ставленню місцевих мешканців до безпекових заходів, Великодні богослужіння пройшли без жодних порушень та інцидентів.

eye

25

Громада 1

06 травня 2024 10:01

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію