• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Час вирішує все: покровський ЦНАП святкує своє 10-річчя

eye

628

22.07.2023 15:36

Новини громад

img

Ще 10 років тому Центр надання Адмінпослуг розпочав свою роботу з двох спеціалістів, які надавали до 10 послуг. Сьогодні у мешканців громади є змога отримати понад 300 адміністративних та публічних послуг.

З правом юридичної особи Центр надання адміністративних послуг було створено у 2019 році. 
В рамках впровадження нових послуг МВС була виділена субвенція на закупівлю Водійської установки для оформлення та видачі посвідчення водія і державної реєстрації транспортних засобів. Саме з того часу Центр активно почав розвиватися. 

Було створено офіційний сайт ЦНАП м. Покровськ, де можна записатись в електронну чергу або через спеціальні інформаційні термінали, які забезпечують доступ до баз даних у вільному доступі. Запроваджено онлайн послуги та Вайбер-бот (можна записатись в електрону чергу, відстежити послугу та оцінити якість обслуговування).

Вже два роки ЦНАП працює на платформі «Дія».  Запроваджені послуги «єМалятко», електронний підпис та «єВідновлення». 

Для зручних та доступних умов отримання адміністративних послуг мешканцями Покровської громади організовано 3 віддалених робочих місця адміністратора Центру надання адмінпослуг: у Гришиному, Лисівці та Новотроїцькому, також у планах відкриття територіального підрозділу у місті Родинське.

«Сьогодні у ЦНАП Покровська можна отримати 329 послуг, а на віддалених робочих місцях – 309. Ми працюємо над вдосконаленням: щоб якомога більше послуг було доступно в одному місці, робимо наше приміщення більш зручним для усіх верств населення. Ми розвиваємось, проходимо навчання, тренінги, слідкуємо за змінами у законодавстві, шукаємо нові ідеї, працюємо над якістю обслуговування та за принципом «єдиного вікна». Колектив ЦНАПу працює за принципом «універсальний спеціаліст», коли всі адміністратори надають весь спектр послуг, передбачених у переліку, адже в такий спосіб не створюються черги до одного спеціаліста., тому наш лозунг «Час вирішує все!», - зауважила керівниця Центру надання адмінпослуг Алевтина Жук.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Великоднем

Христове Воскресіння дає нам сили боротися і перемагати навіть у надзвичайно складних умовах, вчить, що життя вічне все одно переможе темряву та те зло, яке на нашу землю принесли окупанти

eye

27

Новини громад

05 травня 2024 08:00

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

49

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

50

Громада 1

03 травня 2024 14:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію