• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

По всій території Покровської громади триває прибирання кладовищ

eye

410

21.07.2023 12:13

Новини громад

img

Економно, але відповідально. У Покровській громаді не припиняють прибирання кладовищ

Згідно із  затвердженим графіком у старостинських округах громади працівники КП «Ритуальна служба» разом із фахівцями багатогалузевого комунального підприємства наводять лад на місцевих цвинтарях: косять траву та вивозять сміття. 

За словами заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля, на цвинтарях, а їх у громаді 56, завжди великий обсяг робіт. Виконують їх власними силами місцеві комунальники без залучення підрядних організацій. А все для того, щоб економити кошти та бюджет громади. 

«Добре розуміємо потреби усіх напрямків життєдіяльності громади. Дбаємо і про наведення порядку на кладовищах та підтримки їх в охайному стані. За останні місяці накопичено великий обсяг сміття. Разом з керівниками комунальних підприємств  ми зробили об’їзд усіх кладовищ та склали графік їхнього прибирання», - розповів Олексій Стебель. 

У Першотравневому старостинському окрузі лише один цвинтар, який розташований в селі Котліне. Попри його невелику площу, ця територія потребує постійної уваги як місцевих жителів, так і комунальників. 

«Над благоустроєм кладовища працюють два косарі, які ліквідовують зарості. На цвинтарі встановлено контейнери, які вже переповнені. За день лише з одного кладовища ми вивезли близько 30 кубометрів сміття», - зазначив директор КП «Покровська ритуальна служба» Андрій Масенець. 

Роботи з прибирання кладовищ триватимуть протягом усього літа. До вересня комунальники планують вичистити та впорядкувати усі цвинтарі громади.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

40

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

45

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

27

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію