• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську працюють над створення безбар`єрного середовища 

eye

302

20.07.2023 15:09

Новини громад

img

За результатами засідання комітету доступності в місті створено комісію, яка займається формуванням доступної інфраструктури для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Вже визначені місця, а саме ділянки доріг, які потребують спеціальних з'їздів для осіб з інвалідністю, а також нанесення на пішохідні доріжки спеціальної фарби. 

Завдяки спільним зусиллям комісії зараз ці важливі роботи активно виконуються, що сприятиме поліпшенню умов пересування для всіх мешканців.

“Дякуємо керівництву Покровської міської військової адміністрації за те, що моніторить і оперативно реагують на звернення громадян. Гадаю, що ми рухаємося в правильному напрямку і до кінця року є ще багато роботи, втім, маю надію, що все буде виконано вчасно”, - зазначила активна мешканка Покровська Людмила Фоменко.

Важливим кроком у створенні безбар'єрного середовища стало впровадження робіт з нанесення жовтих та білих смуг на підходах та сходах пішохідних мереж міста Покровськ. Роботи вже успішно завершені на вулицях Центральній, Поштовій, Університетському провулку, проспекті Шахтобудівників, і зараз розпочинається робота у мікрорайонах міста.

“Починаючи з травня поточного року, силами КП "ПокровськАвто" та відділу транспорту під керівництвом заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля розпочалися роботи з нанесення жовтих та білих смуг на місцевих дорогах та пішохідних тротуарах. Планів багато, тому не зупиняємося і продовжуємо працювати”, - підкреслив в.о.начальника транспортного відділу Артем Колосов.

Хоча вже досягнуті значні результати, комітет доступності має ще багато планів та завдань, і продовжить активно працювати над покращенням умов для всіх мешканців.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію