• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Облік дітей дошкільного, шкільного віку та учнів в умовах воєнного стану

eye

298

20.07.2023 09:27

Новини громад

img

У Покровській громаді одним з нагальних питань є забезпечення рівного доступу всіх мешканців до соціальної сфери, а особлива увага приділяється здобуттю дітьми повної загальної середньої освіти в умовах воєнного стану. 

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Маргарити Ідрісової  та за участі заступниць начальника Покровської МВА Наталії Іваньо й Олени Харчевної відбулась робоча нарада.

Учасниками засідання також стали: начальниця відділу освіти Любов Воротинцева, начальниця ККСН Марина Ухова, начальниця ЦНАП Алевтина Жук, начальниця Управління по роботі з територіями Олена Носач,  начальниця Покровського УСЗН Ірина Бонзюх, керівниця ЦПМСД Інеса Остряніна, керівник Перинатального центру Покровської КЛІЛ Іван Циганок, представники Покровського РУП ГУ Нацполіції та Центру соціальних служб.

Присутні обговорили процес організації ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів Покровської громади, шляхи взаємодії між службами задля вирішення небезпечних ситуацій.

У ході засідання було затверджено Порядок ведення обліку дітей на території громади, а також визначено відповідальним органом за постійне оновлення та підтримання в актуальному стані Реєстру відділ освіти Покровської міської ради. 

Також було призначено працівників, відповідальних за підготовку, передачу даних для оновлення та підтримання в актуальному стані Реєстру даних дітей. 

Своєю чергою Покровська МВА здійснюватиме та контролюватиме процес виконання Порядку ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів на території Покровської ТГ.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Керівництво Покровської МВА зустрілись з представниками ФАО (ООН)

До Покровської громади з метою проведення робочої наради завітали представники продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО).

eye

38

Новини громад

17 травня 2024 12:35

Чітке виконання батьківських обов’язків та добробут малолітніх мешканців громади під пильним контролем Покровської МВА

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, під час якої було опрацьовано 44 питання порядку денного.

eye

25

Громада 1

17 травня 2024 09:35

БФ «Янголи спасіння» забезпечують наборами гігієни сім’ї з дітьми Покровської ТГ

Благодійний фонд «Янголи спасіння» за підтримки Агенства ООН у справах біженців (УВКБ ООН) та у співпраці з Покровською МВА організували видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

56

Громада 1

16 травня 2024 16:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію