• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Набори для проведення екстреного ремонту: Гуманітарна допомога для постраждалих домогосподарств міста Покровськ

eye

210

19.07.2023 10:06

Новини громад

img

Сьогодні до Покровська знову прибула вантажівка із гуманітарною допомогою від ГО "Проліска" та UNHCR Ukraine - Агентства ООН у справах біженців. У ній містилося 100 будівельних наборів, що призначені для екстреного ремонту житла та підтримки місцевих постраждалих домогосподарств.

Кожен набір містить в собі наступні будівельні матеріали: листи OSB, дошки, рейки, листи тарпауліну, монтажна піна, скотч, цвяхи, та саморізи. Завдяки спільним зусиллям, ці набори були розділені між мешканцями постраждалих домогосподарств, які були запрошені представниками місцевої влади.

Олексій Пріма, консультант з соціальних питань ГО "Проліска", підкреслив, що попит на такі набори є великим через обстріли з боку рф. Він висловив щиру вдячність Покровській МВА за важливу допомогу в організації видачі.

Крім того, 4 власникам житла, що було пошкоджене внаслідок ракетної атаки рф, які не могли самостійно забрати допомогу, була надана адресна доставка.

Окрім гуманітарної допомоги від ГО "Проліска" надійшла психологічна підтримка.  Під час видачі наборів, психологи надавали й безоплатну консультаційну допомогу покровчанам, чиє житло постраждало від військової агресії ворога.

Покровська МВА висловлює щиру вдячність ГО "Проліска" за неоціненну підтримку та співпрацю, яка допомагає надати змогу постраждалим домогосподарствам подолати труднощі та покращити свої умови проживання.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

73

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

41

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

86

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію