• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Набори для проведення екстреного ремонту: Гуманітарна допомога для постраждалих домогосподарств міста Покровськ

eye

230

19.07.2023 10:06

Новини громад

img

Сьогодні до Покровська знову прибула вантажівка із гуманітарною допомогою від ГО "Проліска" та UNHCR Ukraine - Агентства ООН у справах біженців. У ній містилося 100 будівельних наборів, що призначені для екстреного ремонту житла та підтримки місцевих постраждалих домогосподарств.

Кожен набір містить в собі наступні будівельні матеріали: листи OSB, дошки, рейки, листи тарпауліну, монтажна піна, скотч, цвяхи, та саморізи. Завдяки спільним зусиллям, ці набори були розділені між мешканцями постраждалих домогосподарств, які були запрошені представниками місцевої влади.

Олексій Пріма, консультант з соціальних питань ГО "Проліска", підкреслив, що попит на такі набори є великим через обстріли з боку рф. Він висловив щиру вдячність Покровській МВА за важливу допомогу в організації видачі.

Крім того, 4 власникам житла, що було пошкоджене внаслідок ракетної атаки рф, які не могли самостійно забрати допомогу, була надана адресна доставка.

Окрім гуманітарної допомоги від ГО "Проліска" надійшла психологічна підтримка.  Під час видачі наборів, психологи надавали й безоплатну консультаційну допомогу покровчанам, чиє житло постраждало від військової агресії ворога.

Покровська МВА висловлює щиру вдячність ГО "Проліска" за неоціненну підтримку та співпрацю, яка допомагає надати змогу постраждалим домогосподарствам подолати труднощі та покращити свої умови проживання.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

5

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

5

Новини громад

04 липня 2024 11:23

Правовий дайджест реформ про захист внутрішньо-переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії за період квітень-червень 2024 р

Громадська організація «Зелена альтернатива України» пропонує до уваги зміни, які сталися за ІІ квартал у правовому полі щодо захисту ВПО та осіб постраждалих від збройної агресії.

eye

6

Новини громад

04 липня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію