• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Плідна співпраця: Покровська громада отримала допомогу від Асоціації міст Польщі

eye

354

19.07.2023 11:00

Новини громад

img

17 липня у м. Кривий Ріг відбулося підписання угоди про співпрацю між Покровською громадою та Асоціацією міст Польщі, що відкриває нові перспективи для обох сторін у взаємодії та розвитку.

Основною метою цієї угоди є підтримка зближення міст двох країн, стимулювання взаємного розвитку та обміну цінним досвідом. Підписання документа відбулося за участю начальника Покровської МВА Сергія Добряка та представників Асоціації міст Польщі.

Одним із миттєвих результатів цього співробітництва стало передання допомоги. У рамках зустрічі Покровська громада отримала автомобіль для аварійної бригади комунальних служб, а також генератор та запас круп.

"Дякуємо Асоціації міст Польщі за таку важливу допомогу та сприяння у розвитку нашої громади. Вона не тільки полегшить нашу роботу, а й стане інструментом у покращенні комунальних послуг для мешканців нашої громади", - зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Така співпраця та підтримка між громадами забезпечує зростання якості життя наших мешканців та допомагає реалізувати спільні проєкти для благоустрою та процвітання обох країн.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

6

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

5

Новини громад

04 липня 2024 11:23

Правовий дайджест реформ про захист внутрішньо-переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії за період квітень-червень 2024 р

Громадська організація «Зелена альтернатива України» пропонує до уваги зміни, які сталися за ІІ квартал у правовому полі щодо захисту ВПО та осіб постраждалих від збройної агресії.

eye

6

Новини громад

04 липня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію