• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Плідна співпраця: Покровська громада отримала допомогу від Асоціації міст Польщі

eye

328

19.07.2023 11:00

Новини громад

img

17 липня у м. Кривий Ріг відбулося підписання угоди про співпрацю між Покровською громадою та Асоціацією міст Польщі, що відкриває нові перспективи для обох сторін у взаємодії та розвитку.

Основною метою цієї угоди є підтримка зближення міст двох країн, стимулювання взаємного розвитку та обміну цінним досвідом. Підписання документа відбулося за участю начальника Покровської МВА Сергія Добряка та представників Асоціації міст Польщі.

Одним із миттєвих результатів цього співробітництва стало передання допомоги. У рамках зустрічі Покровська громада отримала автомобіль для аварійної бригади комунальних служб, а також генератор та запас круп.

"Дякуємо Асоціації міст Польщі за таку важливу допомогу та сприяння у розвитку нашої громади. Вона не тільки полегшить нашу роботу, а й стане інструментом у покращенні комунальних послуг для мешканців нашої громади", - зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Така співпраця та підтримка між громадами забезпечує зростання якості життя наших мешканців та допомагає реалізувати спільні проєкти для благоустрою та процвітання обох країн.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

17

Громада 1

18 травня 2024 14:15

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

eye

13

Громада 1

18 травня 2024 13:35

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

78

Громада 1

17 травня 2024 17:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію