• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відкритий діалог: Сергій Добряк зустрівся з колективом ЦПМСД

eye

278

18.07.2023 19:42

Новини громад

img

У ході робочого графіку начальник Покровської МВА Сергій Добряк спілкується з трудовими колективами громади, аби особисто розповісти, яка нині ситуація в різних сферах життєдіяльності та дізнатись, що турбує місцевих мешканців.

Сьогодні Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Маргаритою Ідрісовою завітав до амбулаторії №3, де провів зустріч із фахівцями Центру первинної медико-санітарної допомоги.

«По-перше, хочу вам подякувати за ваш внесок у нашу спільну перемогу. Контрнаступ триває. Наші воїни борються за кожний клаптик землі. Саме завдяки їх зусиллям ми маємо можливість отримувати ті блага, які інші не мають. А це вода, електроенергія, охайне та доглянуте місто. Але розслаблятися ще зарано. Ми продовжуємо ліквідовувати наслідки обстрілів, під які потрапляла наша громада, готуватись до можливих блекаутів та наступного опалювального сезону», - звернувся до присутніх Сергій Добряк.

Як зазначив очільник військової адміністрації, на сьогодні є гарні новини у системі водопостачання. Відновлено Карлівську дамбу, тож громада отримує воду з двох джерел.

Через значну кількість свердловин, а їх у громаді близько 250, скоротилось споживання води. Якщо минулого року місцеві мешканці споживали 16 кубометрів рідини на добу, то зараз – 10 м³. І цього обсягу вистачає.

Триває активна підготовка до опалювального сезону. КП «Покровськтепломережа» проводить ремонтні роботи обладнання на котельних. Наприклад, на котельні №14, що подає теплоносій до будинків селища Динасового заводу, вже виконано великий обсяг робіт.

«До зими ми готуємось комплексно. Розглядаємо два варіанти: і переведення житлових будинків на індивідуальне опалення, і ремонтуємо котельню №14, щоб уникнути аварійних ситуацій та централізовано опалювати будинки, - зазначив Сергій Добряк. – Цього року з певних причин наш бюджет недоотримав 400 мільйонів гривень. Минулого року лише 15 млн ми витратили на адресну допомогу на придбання вугілля. Цього року соціальне навантаження на бюджет зросло у 5 разів. Нужденних багато, тому потреби будемо перекривати деревиною, запас якої є».

Озвучив начальник Покровської МВА і хід виконання ремонту доріг. Наразі перед комунальниками стоїть задача зробити проїзними вул. Європейську, Центральну та Прокоф`єва.

Під час зустрічі медики обговорили з Сергієм Добряком також стан укриттів, обрізку дерев, роботу сімейних лікарів та транспортне сполучення між населеними пунктами громади.

За словами начальника Покровської МВА, розглядається можливість появи на маршрутах комунального транспорту, який возитиме мешканців пільгових категорій безкоштовно.

«Краща комунікація відбувається тоді, коли ми зустрічаємося з громадою «обличчям до обличчя». Живе спілкування та жвавий діалог завжди дає розуміння, де є прогалини в роботі та в якому напрямку рухатись. Такі зустрічі сприяють нормалізації людських відносин та вони дуже потрібні», - зауважив Сергій Добряк.

Самі ж медики зазначають, що останнім часом громада змінилась на краще. Помітно роботу комунальних служб: облаштовуються території, ремонтуються дороги, які чекали своєї черги тривалий час.

«Приємно, коли нас чують та переймаються нашими буднями. З боку влади ми відчуваємо підтримку та увагу. У ході таких зустрічей підіймаються різнопланові питання, на які з перших вуст можна відразу отримати відповіді. Так і повинно бути, адже благополуччя та розвиток громади – це спільна робота усіх: як керівництва адміністрації, так і простих людей», – зауважила керівниця амбулаторії №3, сімейна лікарка Олена Шидловська.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

3

Громада 1

18 травня 2024 15:30

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

17

Громада 1

18 травня 2024 14:15

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

eye

13

Громада 1

18 травня 2024 13:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію