• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Мобільна група допомагає мешканцям Родинського вирішити соціальні питання

eye

650

18.07.2023 19:14

Новини громад

img

Соціальні служби Покровської МВА продовжують надавати допомогу всім верствам населення, зокрема і за межами Покровська. В громаді затверджено графік роботи мобільного офісу. Так, щотижня соцпрацівники відвідують старостинські округи Покровської громади.

Сьогодні згідно з графіком розширений прийом громадян із залученням заступниці начальниці Покровського УСЗН Олени Павленко, фахівця Пенсійного фонду і соціального перукаря, відбувся у Родинському.

Також представниками благодійної організації "Акваліст" здійснювався прийом документів щодо надання грошової допомоги ВПО, одиноким матерям, людям з інвалідністю.

Як зазначила заступниця начальника Покровського УСЗН Олена Павленко, в середньому на кожен з прийомів у Родинському приходять десятки громадян, які потребують допомоги у вирішенні різних соціальних питань.

"У Родинському спеціаліст Покровського УСЗН веде прийом згідно з графіком двічі на тиждень - щовівторка і щоп?ятниці. Фахівці надають консультацію з питань, що стосуються: оформлення та отримання довідок, грошової та матеріальної допомоги для ВПО; надання субсидій; видачі посвідчень тощо", - підкреслила Олена Павленко.

Йдучи на прийом громадянам потрібно мати при собі стандартний набір документів: паспорт, ІНН та довідку ВПО, свідоцтво про народження дітей та IBAN-рахунок для оформлення грошової допомоги.

"У Родинському мешкає багато ВПО, велика частка з яких - похилого віку та інваліди, тому їм складно їздити до Покровська. Тому дуже зручно, що фахівці приїздять та консультують", — зазначила в.о начальника управління Родинським старостинським округом Ганна Мосейчук 

Крім того, Покровським УСЗН розроблено опитувальник задля акумуляції всіх потреб, які є у ВПО. Так, кожна внутрішньо переміщена особа може заповнити анкету, перейшовши за QR-кодом. Надану інформацію аналізують і передають на опрацювання між організаціями.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Увага. Допомога від компанії "Грузар"

У березні 2024 року Українська компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім'ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.

eye

14

Новини громад

28 квітня 2024 17:57

Електронний кабінет нотаріуса: Зручний доступ до послуг

На вебпорталі Пенсійного фонду України у нотаріусів є можливість скористатися електронним кабінетом, який дозволяє зручно керувати документами та здійснювати необхідні операції онлайн.

eye

15

Новини громад

28 квітня 2024 17:50

Презентація платформи "Зроблено в Україні"

Завдяки просуванню українських товарів під брендом "Зроблено в Україні", уряд очікує на зростання споживчого попиту на 0,14% ВВП. На цьому наголосив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на презентації платформи "Зроблено в Україні".

eye

16

Новини громад

28 квітня 2024 17:11

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію