• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровська МВА - одна з підписантів угоди з Асоціацією міст Польщі

eye

261

18.07.2023 10:46

Новини громад

img

17 липня у м. Кривий Ріг начальник Покровської МВА Сергій Добряк та представники Асоціація міст Польщі уклали угоду про співпрацю для подальшої організації системної взаємодії між ними. 

Від Покровської громади у заході взяли участь начальник Покровської МВА Сергій Добряк та заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова. Також участь у заході прийняли представники міст Кривий Ріг, Запоріжжя та Херсон.

Основною метою угоди є зближення міст обох країн, сприяння взаємному розвитку та обміну досвідом. 

Також передбачається створення 4 робочих груп, націлених на допомогу містам України в таких напрямках: комунальне господарство, житлове господарство, суспільна діяльність та гуманітарна допомога, допомога на шляху до європейської інтеграції. 

"Ми прагнемо зблизити міста обох країн, обмінюватися досвідом та розробляти спільні ініціативи для підвищення якості життя наших громадян. Вірю, що така співпраця принесе позитивні зміни та
стимулюватиме наш прогресивний розвиток", - підкресив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Уже за час діяльності Асоціації міст Польщі (Zwiazek Miat Polskich - ZMP) було здійснено ряд робочих візитів, а також підписано Декларацію співпраці між містами Польщі та України. Ця декларація стала відкритою платформою, яка сприяє співпраці з іншими міжнародними організаціями, а також містами України, зокрема з Асоціацією Балтійських міст (UBC).

Підписання угоди стало можливим завдяки співпраці Асоціації міст Польщі (Zwiazek Miat Polskich - ZMP), Союзу Метрополій Польських (Unia Metropolii Polskich - UMP), Асоціації міст України та ГО «Розумне місто та екосистема».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію