• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Захист прав та юридична допомога громадянам у складні часи

eye

247

18.07.2023 08:51

Новини громад

img

У рамках меморандуму про співпрацю з Покровською МВА юрист Артем Безрук провів прийом громадян, спрямований на надання безкоштовних юридичних консультацій з різних сфер права. Звернулись за допомогою понад 25 осіб.

Усі охочі отримали відповіді на питання з різних сфер: сімейного права, трудових правовідносин, пенсійних пільг та соціальних виплат, щодо відшкодування коштів за майно, зруйноване через обстріли, а також з інших важливих питань, що стосувалися їхніх прав та інтересів.

"Ми провели спочатку презентацію програми "єВідновлення", розповіли як користуватися цією програмою і як уникнути  помилок. На жаль, у місті Покровськ живе багато мешканців, чиї будинки постраждали від обстрілів. Потім ми почали консультувати охочих індивідуально. Були питання з приводу зруйнованого житла і з інших питань. Нам дуже важливо, щоб громадяни знали свої права та здійснювали їх захист, особливо в умовах, коли багато людей постраждали від обстрілів та потребують допомоги", – підкреслив юрист Артем Безрук.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію