• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Представники Покровської громади долучились до обговорення плану дій у відбудові України

eye

455

17.07.2023 13:33

Новини громад

img

16 липня у Полтаві  відбувся регіональний форум "Голос громадянського суспільства в формуванні та реалізації плану відновлення України", на якому були присутні представники громадськості з усіх регіонів України.

 До обговорення ключових аспектів плану відновлення України долучились й представники Покровської громади: керівник гуманітарного штабу Покровської ТГ Дмитро Єрмолович,  начальниця Покровського ККСН Марина Ухова, голова ГО «Гідність Донбасу» Ганна Шаповал, а також  представники Покровської молодіжної ради та ГО «Ініціативний Покровськ».

Під час форуму було окреслено та обговорено найбільші виклики, з якими Україна зіштовхнеться одразу після перемоги. Питання стосувались довгострокової безпеки, верховенства права, економічних свобод та свободи слова українців, людського капіталу тощо. 

У спілкуванні зі спікерами, серед яких були присутні керівник проєкту «Голос громадянського суспільства в формуванні та реалізації плану відновлення України (Луганська декларація)» Андрій Длігач, виконавчий директор «Агенції відновлення та розвитку Олександр Солонтай, директор Благодійного фонду «Сміливі» Віталій Селик, голова правління Центру політико-правових реформ Ігор Коліушко, модератор форуму, викладач Києво-Могилянської та Львівської бізнес-шкіл Валерій Пекар, присутні обговорили не лише те, що буде після перемоги, а й сьогоднішню співпрацю між громадськими організаціями. 

Представники Покровської громади взяли участь не лише в обговоренні гострих викликів сьогодення та планів на майбутнє з колегами з різних регіонів країни. Також вони мали можливість долучитися до формування стратегії відновлення України.

«Дуже корисно було включитись в обговорення важливих соціальних та політичних питань для нашої країни. Дізнались не тільки про виклики, а й про досягнення. Це дає нам базу, на що орієнтуватися і куди рухатися далі. Зі спілкування з колегами зрозуміли, що позитивні зрушення в Україні вже відбуваються, зокрема, й Покровська громада, знаходиться на шляху з відбудови, розвитку та спільної перемоги», - підкреслив Дмитро Єрмолович.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію