• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Допомога небайдужих: покровські медичні заклади отримали гуманітарну допомогу з Німеччини

eye

288

17.07.2023 09:49

Новини громад

img

Сьогодні медичні заклади нашої громади надають допомогу не лише мешканцям Покровської ТГ, але й людям з інших міст, зокрема й наближених до лінії фронту, які знаходяться під ворожими обстрілами. Постраждалі особи направляються до Покровської КЛІЛ, де їм надається комплексна медична допомога, включаючи реанімацію. У складних випадках пацієнтів відправляють до міста Дніпро.

Як розповів директор клінічної лікарні Юрій Бородін, завдяки спільній роботі влади та громади Покровська, до медзакладу надходить гуманітарна допомога від донорів різного масштабу: міжнародних організацій та від фізичних осіб, які демонструють солідарність у боротьбі з російською агресією.

Одним із прикладів такої підтримки став гуманітарний вантаж з Німеччини, який містив медобладнання та медикаменти.

"Ми щиро вдячні друзям з Німеччини, які передали нам апарати ШВЛ для міської лікарні та лікарні інтенсивного лікування. Це обладнання є надзвичайно важливим для наших пацієнтів. Ми цінуємо таку співпрацю і раді, що партнерські стосунки на цьому не закінчуються, адже донори продовжують збирати наявні потреби лікарень та запевнили про подальшу допомогу", – наголосила заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.

Завдяки спільним зусиллям лікарів та донорів, медичні заклади у Покровську продовжуватимуть надавати якісну медичну допомогу тим, хто її потребує.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію