• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

З Днем металурга та гірника працівників Динасового заводу привітав начальник Покровської МВА Сергій Добряк

eye

316

16.07.2023 11:38

Новини громад

img

Щороку, у третю неділю липня в Україні відзначають День металургійної та гірничодобувної промисловості. З нагоди свята начальник Покровської МВА Сергій Добряк привітав колектив Динасового заводу та вручив почесні грамоти його представникам. 

За словами Сергія Добряка, в умовах війни головна цінність кожного підприємства – це люди, фахівці, які залишились у місті та продовжують докладати зусиль задля його розвитку.

Нелегка, але, безперечно, почесна робота металурга вимагає мужності, стійкості і відданості обраній справі. Трудовий шлях колективу Динасового заводу – це доля сильних і відповідальних людей. 

«В жорстоких реаліях сьогодення ви довели, що металурги і гірники України – гордість держави, її міцне і надійне плече. Дякую кожному з вас, хто залишився вірним обраній справі. Сьогодні серед металургійних підприємств Донеччини – Динасовий завод єдиний що працює в регіоні. Хочу побажати вашому колективу стабільності й розвитку, вам і вашим родинам – найскорішого миру, міцного здоров’я, надії та оптимізму. Разом до перемоги!», - звернувся до колективу заводу Сергій Добряк. 

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної металургійної промисловості, активну громадську позицію та з нагоди Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості четверо працівників заводу було нагороджено Почесними грамотами Покровської МВА. 

Як зазначив керівник підприємства Андрій Сологуб, сьогодні, не зважаючи на втрату більшої частини колективу (до війни на заводі нараховувалось 740 фахівців, зараз – 162), ринків збуту, зупинення технологічних процесів, підприємство продовжує працювати та будувати плани на майбутнє. 

«У лютому 2022 року ми досягли піка розвитку заводу – були великі замовлення, продукцію відправляли у країни Європи та навіть Бразилію. З початку повномасштабного вторгнення довелось переформатувати роботу та освоювати нові технології. Найближчим часом плануємо запустити виробництво динасу. Плани є, тож працюємо заради добробуту громади та її мешканців. Дякуємо військовій адміністрації за підтримку у такий нелегкий час», - зазначив генеральний директор ПРАТ «КНЗ» Андрій Сологуб.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію