• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровськ-гвардія помсти: заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна організувала збір на «снайперку»

eye

337

15.07.2023 18:02

Новини громад

img

За підтримки заступниці начальника Покровської МВА Олени Харчевної було виконано запит від українського громадського діяча Дмитра Батіщева, який на постійний основі займається озброєнням військових підрозділів ЗСУ, щодо збору кошт на закупівлю гвинтівки Ruger у 338 калібрі.

З самого початку воєнного вторгнення рф до України на території громади ведеться активна робота з виконання основних заходів забезпечення захисту цивільного населення та ВПО.

Так, щоденно мешканці Покровської громади, кожен на своєму місці, роблять все можливе, аби приблизити перемогу України над загарбником, зокрема долучаються й до збору коштів на потреби української армії. 

"Зібрали необхідні кошти на снайперську іменну гвинтівку "Покровськ" за 2-3 години. Це сталося завдяки сприянню Олени Харчевної. Саме такі люди, як вона, є частиною тієї рушійної сили, що не шкодуючи часу та сил допомагає українським воїнам наблизити нашу перемогу. Велика дяка за суттєвий вклад у наше майбутнє", - зазначив Дмитро Батіщев. 

Громадський діяч також зазначив, що співпраця щодо допомоги ЗСУ з Покровською МВА є плідною.

Своєю чергою заступниця Покровської МВА висловила слова вдячності: "Дякую нашим Захисникам та Захисницям, дякую Вам (ред. Дмитру Батіщеву) за все те, що ви робите для нашої Перемоги! Слава Україні! Героям Слава!".

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію