• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Боротьба з дитячим травматизмом: інспектори Муніципальної служби правопорядку закликають мешканців прибрати загородження на паркувальних майданчиках

eye

311

14.07.2023 16:07

Новини громад

img

Наразі працівниками Муніципальної служби правопорядку міста Покровськ проводяться рейди з перевірки на прибудинкових територіях розташування паркувальних майданчиків, а саме загороджень. 

Проведення таких заходів викликано тим, що останнім часом надходить багато скарг з приводу травмувань дітей. А саме щодо випадків, коли дитина у темний або вечірній час доби, без нагляду батьків перебігала та зачепилася за ланцюги, огорожі або металеві троси і як наслідок травмувалася. 

"Вчора нами проводилося опрацювання мікрорайону "Південний", було виявлено 8 паркувальних майданчиків на яких були встановлені огорожі, в тому числі металеві стовпчики, троси та ланцюги. Нами проводиться відповідна робота зі старшими будинку. Доводиться інформація з приводу травмувань дітей. Для того, щоб запобігти цьому, треба їх демонтувати. Ми виписуємо приписи старшим будинку або відповідальній особі, яка саме займалася облаштуванням цих паркувальних майданчиків. В приписах, ми зазначаємо термін в який потрібно це усунути, приблизно тиждень", – зазначив старший інспектор муніципальної служби правопорядку Михайло Сизон.

Якщо люди не погоджуються з приписом інспекторів Муніципальної служби правопорядку, вони порушують правила благоустрою. За це передбачена адміністративна відповідальність.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Великоднем

Христове Воскресіння дає нам сили боротися і перемагати навіть у надзвичайно складних умовах, вчить, що життя вічне все одно переможе темряву та те зло, яке на нашу землю принесли окупанти

eye

27

Новини громад

05 травня 2024 08:00

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

49

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

50

Громада 1

03 травня 2024 14:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію