• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

До облаштування гуртожитку для ВПО доєдналась «Проліска»

eye

282

14.07.2023 11:00

Новини громад

img

У Покровській громаді продовжують створювати комфортні умови для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб. Наразі у будівлі тривають ремонтні роботи. 

Планується, що в гуртожитку для ВПО, розташованого на вул. Ольшанській, буде капітально відремонтовано 15 кімнат, де зможуть проживати родини з дітьми, які були вимушені покинути рідні домівки.

Так, за участі заступниці начальника Покровської МВА Олени Харчевної відбулась перша координаційна нарада з представниками ГО «Проліска» щодо облаштування кімнат побутовою технікою.

«У ході моніторингового візиту з’ясували потреби громадян, які були вимушені покинути свої домівки та знайшли прихисток у Покровській громаді. Спільно з представниками Покровської МВА було складено список, згідно якого, завдяки підтримці UNHCR Ukraine - Агентство ООН у справах біженців в Україні, планується закупівля необхідного обладнання», - зазначив консультант з роботи МКП Гуманітарного центру "Проліска" у м. Дніпро.

Передбачається, що у відремонтованих приміщеннях житимуть до 40 осіб, серед яких діти. Тому було прийнято рішення щодо оснащення дитячої кімнати для навчання та розваг, яку представники гуманітарної місії "Проліска" обладнають комп?ютерною та побутовою технікою.

"Щиро вдячні благодійникам за співпрацю та допомогу в облаштуванні місць поселення ВПО у нашій громаді. Кожен спільний крок допомагає вистояти та перемогти", - підкреслила Олена Харчевна.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Великоднем

Христове Воскресіння дає нам сили боротися і перемагати навіть у надзвичайно складних умовах, вчить, що життя вічне все одно переможе темряву та те зло, яке на нашу землю принесли окупанти

eye

27

Новини громад

05 травня 2024 08:00

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

49

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

50

Громада 1

03 травня 2024 14:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію