• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Комунальники продовжують покіс трави та боротьбу з бур'янами

eye

281

14.07.2023 11:30

Новини громад

img

У Покровській громаді продовжуються безперервні роботи з косіння трави та облаштування територій. Багатогалузеве комунальне підприємство щодня виконує заплановані роботи на різних ділянках. Для зручності організації та ефективності, місто було поділено на квадрати, і працівники бригад регулярно відвідують кожну ділянку для покосу трави.

За словами заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля, такий  систематичний підхід забезпечує обробку всіх секторів, що потребують уваги. Роботи виконуються відповідно плану, що дає змогу забезпечити належний стан громади.

“Кожного дня Покровську громаду відвідує досить велика кількість людей і ми стараємося зробити її комфортною для наших громадян. У багатогалузевому комунальному підприємстві по покосу і обслуговуванню трави працює близько 70 людей. Кожного дня на роботу виходить близько 50 осіб. Половина з них працює у старостатах, інші - виконують роботи по Покровську. Такого штату явно недостатньо, і ми раді були б працевлаштувати ще певну кількість осіб. Розуміємо, в який час ми живемо, але ми справляємося. Косимо навіть з тією невеликою кількістю працівників, що у нас є”, — підкреслив Олексій Стебель.

Необхідність своєчасного покосу трави на приватних ділянках, бізнес-об'єктах та навколишніх територіях не може бути недооцінена. Це питання входить у зону відповідальності власників цих майнових об'єктів. Тому важливо пам'ятати про необхідність самостійного благоустрою та забезпечення належного вигляду цих територій.

"Ми нещодавно стикалися з прикладом, коли люди зателефонували з проханням покосити траву навколо гаражів. Приїхавши на місце, помітили, що кілька гаражів були оточені високою травою, а мешканці грали в доміно. Запитавши власника одного з них, чому він не косить траву, він відповів, що йому легше зателефонувати та просити нашу комунальну службу цим займатися. Хочу підкреслити, що це майно власника й обслуговувати він його повинен самостійно. Наше Багатогалузеве комунальне підприємство займається благоустроєм всієї громади, а не окремих гаражів, де власники уникають відповідальності", – підкреслив Олексій Стебель.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Великоднем

Христове Воскресіння дає нам сили боротися і перемагати навіть у надзвичайно складних умовах, вчить, що життя вічне все одно переможе темряву та те зло, яке на нашу землю принесли окупанти

eye

26

Новини громад

05 травня 2024 08:00

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

49

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

50

Громада 1

03 травня 2024 14:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію