• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Незадовільна робота обслуговуючих компаній та потреба в будматеріалах: Сергій Добряк спілкувався з мешканцями громади

eye

339

13.07.2023 14:12

Новини громад

img

13 липня начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом із заступниками та керівниками структурних підрозділів провів особистий прийом громадян, який розпочався з приємної події.

Зі словами подяки за співпрацю, розуміння та швидке реагування на прохання мешканців до начальника військової адміністрації завітали активні жителі Покровська на чолі з квартальною Галиною Кузнєцовою. 

В спілкуванні з Сергієм Добряком квартальні обговорили вже реалізовані проєкти та позначили плани на майбутнє.

А ось мешканці мікрорайону «Сонячний» звернулись до очільника громади, аби поскаржитись на неналежне утримання прибудинкових територій, а саме на відсутність двірників.

Як пояснив заступник начальника військової адміністрації Олексій Стебель, багатоповерхівки вказаних адрес обслуговують дві приватні компанії – ФОП Корявець та ФОП Бойко.

«Місто ми прибираємо за бюджетні кошти. Роботу двірників мають сплачувати приватні домоправителі, але вони не виконують своїх зобов’язань. Комунальники не можуть безкоштовно працювати», - зауважив Олексій Стебель. 

З наріканнями на роботу ФОПів, які обслуговують житловий фонд, до керівників МВА звернулась також старша будинку 6, що у мікрорайоні «Сонячний», де вже давно існує потреба у ремонті покрівлі. 

За словами заявниці, під час опадів відбувається затікання води до квартир: «За останні 8 років ніяких ремонтів в будинку не робилось. Ми звернулись з проханням відремонтувати покрівлю до керівниці компанії, але нам було відмовлено у зв’язку з невеликим обсягом робіт. Нас не чують, тому ми вимушені звертатись до адміністрації». 

Керівники громади запевнили, що будуть розбиратись у ситуації та допоможуть у вирішенні нагальних потреб. 

Під час прийому декілька питань стосувались виділення будівельних матеріалів для усунення наслідків обстрілів, які стались останніми місяцями. 

«Сьогодні зареєстровано вже 312 заяв. Вичерпали весь матеріальний резерв – поки немає шиферу, він в закупці. Залучаємо допомогу наших партнерів – благодійників. Чекаємо будматеріал від ГО «Проліска». Треба закрити ще 22 адреси, які потребують ремонту покрівлі. Роботи будуть виконані, але поступово, згідно з заявками», - зауважив Сергій Добряк. 
Сьогодні лунали прохання і від мешканців селища Динасового заводу, яких турбує відсутність автобуса №2 вихідними днями, можливість продовження його графіку роботи по буднях (після 17.00), робота котельні №14 та відсутність аптек у міській лікарні. 

За словами заступниці начальника Покровської МВА Маргарити Ідрісової, аптека тимчасово не працює тому, що немає фармацевта. Власник заохочений у вирішенні питання, тож як тільки знайдеться фахівець, роботу аптечного пункту буде відновлено. 

Також пообіцяли керівники розглянути можливість щодо подовження роботи маршруту №2, який курсує до селища Динзаводу. 

Отримала заявниця пояснення й щодо роботи котельні №14: 
«Сьогодні одночасно реалізовується дві програми: це перехід житлових будинків на індивідуальне опалення, а також підготовка котельні до зимового періоду. У селищі Динасового заводу ми повністю замінюємо магістраль, встановлюємо запірну арматуру, ремонтуємо котли, обладнання, щоб уникнути тих аварійних ситуацій, які були минулого опалювального сезону. Таких обсягів робіт, які виконуються зараз, не було останні 10-річчя», - запевнив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель. 

Усі питання, з якими сьогодні мешканці звернулись до очільника громади, були ретельно вивчені. Деякі були вирішені відразу в кабінеті, інші – взяті під особистий контроль.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

54

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

30

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

72

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію