• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Лисівському старостинському окрузі облаштовано свердловину

eye

330

13.07.2023 13:07

Новини громад

img

Зусиллями КП "Покровськводоканал" у селі Новопавлівка Лисівського старостинського округу облаштовано свердловину, яка дає можливість повністю забезпечити потреби місцевих жителів.  

Нагадаємо, після руйнування російськими обстрілами дамби Карлівського водосховища, одним з гострих питань для Покровської МВА є вирішення питання забезпечення всіх мешканців громади водою. Під час особистих прийомів начальника Покровської МВА Сергія Добряка від жителів ТГ лунали прохання щодо встановлення альтернативного джерела водопостачання. 

Заявки, що залишають місцеві жителі, КП "Покровськводоканал" одразу приймає та бере до опрацьовання. Так, поки фільтрувальна станція не може повноцінно функціонувати через низький рівень води, на території всієї  Покровської громади міська влада забезпечує підвезення технічної та питної води, сприяє бурінню свердловин та риттю колодязів.

На сьогодні опрацьовано заявку щодо буріння свердловини  від мешканців с. Новопавлівка Лисівського старостинського округу.

"Всі села Лисівського старостинського округу забезпечені водою. У Новопавлівці вже змонтовано свердловину, яка забезпечить технічною водою всіх мешканців. У селах Зелене та Новий труд Лисівського старостинського округу є свердловина з технічною водою, а от  Гнатівка і Ріг приєднані до Покровська та отримують водопостачання згідно з графіком. До селища Сухий Яр також здійснюється підвезення води. Тож, сьогодні води достатньо", - зазначила начальниця відділу управління Лисівського старостинського округу Юлія Кабанець.

Для жителів с. Новопавлівка нова свердловина значно полегшила побут, за що вони вже висловлюють свою вдячність.

«Без води неможливо існувати, а крім того, коли ми ведемо господарство, маємо свійську тварину – скрізь необхідна вода. Дякуємо за те, що не залишилися осторонь, а допомогли», - говорить місцева жителька Валентина.

Варто зазначити, що після завершення всіх робіт з організації свердловини працівники КП "Покровськводоканал" виконують роботи з благоустрою території.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

63

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

32

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

77

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію