• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Тривають роботи із заміни водопровідних мереж у Покровську

eye

251

13.07.2023 10:57

Новини громад

img

Комунальне підприємство "Покровськводоканал" продовжує виконувати заплановані роботи з заміни водопровідних мереж у місті Покровськ. Зараз увага фахівців зосереджена на ремонтних роботах, що тривають у селищі Динасового заводу,  на вулиці Степана Бовкуна, 11-13. 

Наразі там проводиться заміна труби, яка служила понад 50 років. Нова пластикова труба завдовжки 150 метрів вже встановлюється з метою поліпшення якості водопостачання для 114 абонентів. Ці матеріали були надані громаді Червоним хрестом. Процес робіт не є простим, оскільки глибина прокладання трубопроводу перевищує два метри. Прокладання трубопроводу здійснюється в кожуху наявного водопроводу, для того, щоб запобігти пошкодженню асфальтного покриття. Фахівці планують завершити всі роботи протягом 3-4 днів, після чого вони проведуть благоустрій території.

"Ми прагнемо забезпечити у нашій громаді надійне водопостачання. Заміна старих трубопроводів є необхідним кроком у покращенні інфраструктури та стабільну подачу води до наших споживачів. Ми плануємо продовжувати такі роботи й надалі", - наголосив на важливості зазначених заходів директор КП "Покровськводоканал" Руслан Ліннік.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

54

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

30

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

72

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію