• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Від благодійників з Німеччини молоді матусі Покровська отримали сучасні бебі-бокси

eye

602

12.07.2023 18:48

Новини громад

img

Покровська громада продовжує отримувати допомогу з різних куточків світу. Днями за підтримки заступниці начальника Покровської МВА Олени Харчевної з Німеччини до перинатального центру Покровська від БО Munchen Hilft Ukraine надійшли 50 «пакунків малюка», які сьогодні отримали майбутні молоді матусі та місцеві породілля. 

Вологі серветки, креми, пелюшки, дитяче харчування та ще багато корисних речей як для малюків, так і їхніх матусь. Саме такий набір міститься в кожній коробці, які поштою з Німеччини прибули до Покровська.

І вже сьогодні заступниці начальника Покровської МВА Олена Харчевна та Маргарита Ідрісова разом із керівниками медустанов вручили подарунки породіллям, які зараз знаходяться в перинатальному центрі. 

«У нас з’явились нові друзі – благодійна організація Munchen Hilft Ukraine, до якої входять українці та європейці з інших країн. Вони запропонували нам допомогу – передали для місцевих породіль 50 бебі-боксів, які містять дуже корисні речі. Ми дуже вдячні за таку допомогу і сподіваємось на подальшу співпрацю», - зазначила Олена Харчевна. 

Слова вдячності благодійникам та майбутнім матусям висловила і Маргарита Ідрісова: «Дякуємо вам, що в такий неспокійний для України час ви продовжуєте наш рід та народжуєте маленьких українців та українок. Щасливої їм долі, а нам всім миру та терпіння». 

Як розповів керівник покровського перинатального центру, який сьогодні є єдиним на Донеччині, фахівці якого приймають передчасні пологи та пологи з акушерськими патологіями, на місяць у стінах медзакладу з’являються на світ близько 30 малюків.

На сьогодні у центрі вже 12 новонароджених та ще 19 жінок чекають на появу малюків. Усього на обліку в жіночій консультації Покровської КЛІЛ перебувають 192 жінки.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

14

Громада 1

18 травня 2024 15:30

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

23

Громада 1

18 травня 2024 14:15

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

eye

18

Громада 1

18 травня 2024 13:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію