• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Комунальники розпочали відсипку доріг в старостинських округах Покровської громади

eye

274

12.07.2023 18:03

Новини громад

img

Сьогодні Багатогалузевим комунальним підприємством вже успішно виконано частину робіт на дорогах міста Родинське, зокрема в приватному секторі, де є значна кількість неасфальтованих доріг. Згідно з планом, починаючи з Лисівського старостинського округу, працівники БКП поетапно охоплять всі інші населені пункти громади, застосовуючи необхідну кількість доменного шлаку, асфальтової крихти  для виконання ремонту доріг. 

“Для себе ми добре розуміємо, що громада - це не тільки місто Покровськ, а ще і старостинські округи. Ремонт доріг у всій великій Покровській громаді створює для нас певні виклики.  Ми виконуємо першочергові заходи для міста Покровськ і згідно з планом, одночасно переходимо до облаштування населених пунктів, розташованих у громаді. Ми знаємо, що це велика робота, але за певний час ми її виконаємо і в нашій громаді вже запланована на цей рік кількість доріг буде у проїзному стані. Тому рухаємося далі”, -  зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

На сьогодні КП "БКП" прийняло на баланс близько 500 тонн асфальтної крихти для відновлення дорожнього покриття. У межах кожного старостату є заявки на відсипку доріг. На жаль ця кількість крихти недостатня для всіх доріг, тому частину з них доведеться відновлювати за допомогою доменного шлаку.

У Лисівському старостинському окрузі виявлено чимало транспортних шляхів, які потребують невідкладного ремонту. З метою вирішення цієї проблеми, начальниця відділу управління Лисівського старостинського округу Юлія Кабанець підготувала для Покровської МВА перелік таких доріг, які потребують відсипки та відновлення. 

“Сьогодні проводяться роботи за адресою село Лисівка, вулиця Дружби. Її першою включили до підсипки, тому що на цій вулиці проживає людина з інвалідністю, і дорога була в такому стані, що швидка по цій вулиці вже просто не могла проїхати. Від населення вже надходять слова подяки й, сподіваємося, що далі, згідно зі списком, буде відбуватися ремонт наших шляхів. В переліку ще стоїть 4 дороги Лисівського округу, а вже після завершення робіт тут, комунальники поїдуть далі в інший старостинський округ”, - розповіла Юлія Кабанець.

Мешканка села Лисівка Людмила Демиденко щиро подякувала Покровській МВА, зокрема керівництву та комунальним службам за зроблену дорогу: “Моя мати - інвалід 1 групи, лежача людина, хворіє вже 9 років. За потреби викликаємо швидку допомогу. Перше питання від медиків завжди: чи гарна до нас дорога. Особливо, коли негода. Тоді дорога дуже слизька, неможливо ані пройти, ані проїхати на автівці. Тепер дуже вдячна комунальникам та Покровській МВА, нам буде зручно і самим добиратися, а також є можливість за потреби викликати машину швидкої допомоги".

Як розповів головний інженер БКП Юрій Кій, роботи в селі Лисівка сьогодні проводяться за допомогою двох одиниць техніки - це екскаватор-навантажувач та самоскид. Загальна протяжність цієї дороги 300 метрів, товщина шару близько 10 см. 

“Ми висипаємо шлак і за допомогою екскаватора-навантажувача він розрівнюється по дорозі, особливо в тих ділянках, де це потрібно. Ця дорога має прослужити 2-3 роки, але все залежить від кількості опадів”, - зазначив Юрій Кій.

Робота з підсипки доріг у старостинських округах активно продовжується. Покровська МВА зосереджена на своєму завданні  забезпечити належний ремонт дорожнього покриття у всіх старостинських округах.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

14

Громада 1

18 травня 2024 15:30

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

23

Громада 1

18 травня 2024 14:15

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

eye

18

Громада 1

18 травня 2024 13:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію