• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Заклади освіти Покровської громади отримали ємності для води від благодійників

eye

357

11.07.2023 17:54

Новини громад

img

Покровська громада в Донецькій області отримала допомогу від асоціації Ukraine-Dijon-Bourgogne з міста Діжон, Франція, які виявили небайдужість та підтримали нашу громаду в складний час.

У навчально-виховних закладах, зокрема НВК №1, ЗОШ 9, ЗОШ 35, а також дошкільних закладах № 20 і та № 21, була виявлена потреба в додаткових ємностях для зберігання води в достатній кількості, а саме на 1 тонну. І благодійники допомогли розв'язати цю проблему. 

Раніше благодійники надавали теплий одяг для внутрішньо переміщених осіб та генератор потужністю 750 кВ. А тепер вони продовжують підтримувати громаду, забезпечуючи необхідними ємностями для зберігання води.

"Дякуємо асоціації Ukraine-Dijon-Bourgogne та Тетяні Яблонській за їхню важливу підтримку. Ця допомога є неоціненною для нашої громади. Разом ми покращуємо життя наших мешканців", - зазначив начальник гуманітарного штабу Дмитро Єрмолович.

Покровська громада висловлює щиру вдячність асоціації Ukraine-Dijon-Bourgogne та Тетяні Яблонській  за безкорисну підтримку та роботу на благо мешканців. 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

58

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

30

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

74

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію