• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Повідомлення про встановлення тарифу на послуги з виробництва теплової енергії та постачання теплової енергії

eye

437

11.07.2023 14:08

Новини громад

img

Приватне підприємство ФОП Федорова І.В. повідомляє про встановлення тарифу на послугу з виробництва теплової енергії та постачання теплової енергії для Відділу освіти Покровської міської ради Донецької області, а саме для будівлі Піщанського ЗЗСО з дошкільним підрозділом за адресою село Піщане, вулиця Шкільна, будинок, 3.

На виконання вимог Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, ФОП Федорова І.В. пропонує на розгляд обґрунтування причин встановлення тарифу на теплову енергію, що фінансуються з державного чи місцевого бюджетів. До сфери діяльності підприємства належить Виробництво теплової енергії та Постачання теплової енергії для потреб опалення інфраструктури Піщанського ЗЗСО з дошкільним підрозділом Покровського району Донецької області за прямими договором зі споживачем.

На даний час підприємство має потребу встановлення даного тарифу на Виробництво теплової енергії та Постачання теплової енергії у зв'язку зі зміною вартості окремих складових тарифу на опалювальний сезон У зв'язку з тим, що зросла ціна на, тверде паливо та розмір мінімальної заробітної плати, виникла така необхідність, як встановлення тарифу (підтверджуючі документи додаються).

Згідно з проведеними розрахунками тариф за 1 Гкал складає -3688,07 грн. З метою надання своєчасних та якісних послуг ФОП Федорова І.В., доводимо до відома споживачів Відділ освіти Покровської міської ради Донецької області

Піщанський ЗЗСО з дошкільним підрозділом за адресою с. Піщане,  вул. Шкільна, б.3. інформацію про намір встановлення тарифу на послугу з виробництва теплової енергії та постачання теплової енергії на 2023-2024 рік.

Всі зауваження та пропозиції від юридичних та фізичних осіб приймаються протягом 5-ми календарних днів з дня опублікування оголошення про встановлення тарифу на послугу з виробництва теплової енергії та постачання теплової енергії для Відділу освіти Покровської міської ради Донецької області, а саме для будівлі Піщанського ЗЗСО з дошкільним підрозділом по вулиці Шкільна, буд. 3 для ФОП Федорова за адресою: м. Новогродівка вул. Лісна, буд. 17 тел. +380509468111; тел. +38095076233.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

63

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

32

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

77

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію