• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Почесний громадянин Покровська Олександр Кандибко відзначає ювілей

eye

438

11.07.2023 13:41

Новини громад

img

Сьогодні свій 70-й День народження святкує завідувач хірургічного відділення Покровської міської лікарні, Почесний громадянин Покровська Олександр Сергійович Кандибко. 

Вітання від начальника Покровської МВА Сергія Добряка та усієї громади ювіляру передала начальниця Управління соціального захисту населення Ірина Бонзюх. 

«Пишаємось, що у нашому місті мешкає та трудиться цей професійний лікар, ім'я якого пов'язано зі порятунком життів мешканців не лише Покровської громади, - звернулась до ювіляра Ірина Бонзюх. - Ви – взірець для молодого покоління лікарів, які лише починають свій шлях в медицині. Дякуємо за Ваш професіоналізм, самовіддачу та «золоті» руки.

Бажаємо міцного здоров`я, благополуччя, довгих років життя. Продовжуйте свою справу та передавайте свої знання та досвід наступним поколінням». 

У Покровській міській лікарні Олександр Кандибко працює вже 42 роки, 25 з яких очолює хірургічне відділення. На рахунку лікаря – сотні врятованих життів та успішно проведених операцій. За свій колосальний досвід та заслуги талановитий, професійний і чуйний лікар, який завжди дбає про здоров’я пацієнтів, у 2020 році отримав звання Почесного громадянина Покровська.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

7

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

11

Новини громад

03 травня 2024 14:00

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

19

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію