• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Почесний громадянин Покровська Олександр Кандибко відзначає ювілей

eye

477

11.07.2023 13:41

Новини громад

img

Сьогодні свій 70-й День народження святкує завідувач хірургічного відділення Покровської міської лікарні, Почесний громадянин Покровська Олександр Сергійович Кандибко. 

Вітання від начальника Покровської МВА Сергія Добряка та усієї громади ювіляру передала начальниця Управління соціального захисту населення Ірина Бонзюх. 

«Пишаємось, що у нашому місті мешкає та трудиться цей професійний лікар, ім'я якого пов'язано зі порятунком життів мешканців не лише Покровської громади, - звернулась до ювіляра Ірина Бонзюх. - Ви – взірець для молодого покоління лікарів, які лише починають свій шлях в медицині. Дякуємо за Ваш професіоналізм, самовіддачу та «золоті» руки.

Бажаємо міцного здоров`я, благополуччя, довгих років життя. Продовжуйте свою справу та передавайте свої знання та досвід наступним поколінням». 

У Покровській міській лікарні Олександр Кандибко працює вже 42 роки, 25 з яких очолює хірургічне відділення. На рахунку лікаря – сотні врятованих життів та успішно проведених операцій. За свій колосальний досвід та заслуги талановитий, професійний і чуйний лікар, який завжди дбає про здоров’я пацієнтів, у 2020 році отримав звання Почесного громадянина Покровська.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

58

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

99

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію