• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську за підтримки благодійників відновлюють зруйновану школу

eye

550

10.07.2023 13:51

Новини громад

img

У Покровській громаді відновлюють один з навчальних закладів, пошкоджений через ворожий обстріл у листопаді минулого року. До робіт з відновлення долучилась американська організація Global Empowerment Mission у партнерстві з Howard G Baffett Fondation, представники якої допомогли замінити 195 вікон.

"З Покровською МВА співпрацюємо вже давно. Переважно у питанні забезпечення мешканців громади продуктовими наборами та засобами гігієни. Цього разу, на прохання керівництва військової адміністрації, виконали повну заміну вікон, щоб коли діти повернуться до школи, їм було комфортно та зручно навчатися", - розповів координатор " Віконної програми"  Олександр Бабенко. 

За словами начальниці відділу освіти міської ради Любові Воротинцевої, до війни навчальний заклад відвідували 600 учнів. Минулого року внаслідок обстрілу цей соціальний об`єкт отримав значні пошкодження, тож допомога донорів є вкрай важливою для подальшої роботи закладу. 

"Роботи зі встановлення нових вікон були виконані оперативно. Це дозволить зберегти заклад освіти, щоб надалі діти могли розпочати навчання, сидячи за партами. Ми з глибокою вдячністю приймаємо пропозиції щодо допомоги у реконструкції шкіл нашої громади", - зазначила начальниця відділу освіти Любов Воротинцева.

Крім того, Покровська МВА за співпраці з організацією GEM розглядає можливість розгорнути у Покровську ще один гуманітарний хаб для ВПО із гарячих точок - Авдіївки, Мар'їнського району, Вугледара та Бахмута. Про це розповів начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

"Перші кроки взаємодії з організацією "GEM" у партнерстві з Howard G Baffett Fondation розпочались у гуманітарному напрямку, і сьогодні надається допомога, яка покриває потреби як переселенців, так й інших незахищених верств населення. Також запропонували нашим партнерам розглянути пропозицію щодо втілення «віконної» програми у Покровській громаді, яка передбачає допомогу громадянам, житло яких потрапило під ворожий обстріл та потребує заміни вікон. Дякуємо за посильну допомогу у відновленні навчального закладу та забезпеченні потреб усіх мешканців громади. Разом до перемоги!", - поділився планами Сергій Добряк.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію